呢期好hit 嘅Ultra v lift

• 近呢幾年微整已經好普遍,好多男女都接受到,自己都有打美容針,但韓國美容技術真係好犀利,Ultra v lift又吹黎香港,呢隻我真係好期待,因為做1次已經keep到2年,相比其他微整,佢既功效多元化好多,成面至鎖骨都做到,我就緊係會試下啦,做完講唔出點靚法,朋友就覺得個樣sharp咗好多,好有神彩,依家唔晒隔幾個月就去打針...真係好開心!!!

你地有冇打開美容針,會唔會試埋線呢?

• 睇下自己有冇需要啦,唔會話興就去做,不過好奇鎖骨都可以做?

• 我又好奇鎖骨都可以做得架咩?? 我上網睇話好多地方都唔會幫你做架喎,sis你係邊到做架??

• 做鎖骨好講技巧,唔係個個都敢做,幫我既醫生佢就有做過,佢話有D醫生連額頭都唔做,因為比較痛同好難做得靚,反而佢就鍾意挑戰高難度,做到個客靚就好有滿足感喎

• 做鎖骨真係未聽過,聽你咁講個醫生對自己好有自信,介唔介意話我知你係邊到做架?

• Aekey replied at 2014-06-19 10:23 am

---------------------------------------------------------------

做鎖骨真係未聽過,聽你咁講個醫生對自己好有自信,介唔介意話我知你係邊到做架?

===============================================================

原來我上面無講邊到做, 埋線我係Marsha做嫁, 之前已經見過個醫生幫friend打sculptra, 比另外個醫生打得靚, 已經覺得個醫生有料到, 聽佢分析埋我應該點埋線, 我對佢就更加有信心

• 自己本身係做美容, 打過鼻同下巴, 埋線都會試...唔會怕

• 聽講埋線要埋過百針, 唔痛既咩?

• 我都做左, 做前要fu麻醉藥, 其實真係無乜感覺, 唔覺痛

• 真係咁正?等我都睇睇先

• 嘩...要埋過百針? 好想知啲針孔點算?

• 要打咁多針,一針一針咁計真係好貴下喎....

• lianli replied at 2014-07-02 10:44 am

---------------------------------------------------------------

嘩...要埋過百針? 好想知啲針孔點算?

===============================================================

d線好幼,做完已經唔見針孔,但係塊面就紅晒,幾個鐘後先散

• zoe0957 replied at 2014-07-02 4:27 pm

要打咁多針,一針一針咁計真係好貴下喎....

我做果間Marsha係遂part收費, 唔限線數嫁, 我覺得安心D囉, 唔怕比人呃

• 有冇話做完會唔會有副作用架我想問??

• 打botox依家要醫生在場打先得架,可以去尼度睇睇,問一問

http://www.beaute.hk/service.php

• 你地講完我都有D想試下~

• mamaeasy replied at 2014-08-07 1:40 pm

有冇話做完會唔會有副作用架我想問??

做之前醫生會講解, 基本上都無咩副作用, 用嘅PDO線係人體可吸收嘅手術線黎, 對人體無害

• replied at 2014-08-19 2:09 pm

mamaeasy replied at 2014-08-07 1:40 pm

做之前醫生會講解, 基本上都無咩副作用, 用嘅PDO線係人體可吸收嘅手術線黎, 對人體無害

咁我想問D線打左入人到會唔會溶架??

• 幾個月後會溶, 係人體可以吸收嘅線材, 條線好幼打入面度都無針孔, 完成療程只會覺得塊面紅咗, 第2日已經無事

• replied at 2014-06-19 10:27 am

Aekey replied at 2014-06-19 10:23 am

做鎖骨真係未聽過,聽你咁講個醫生對自己好有自信,介唔介意話我知你係邊到做架?

原來我上面無講邊到做, 埋線我係Marsha做嫁, 之前已經見過個醫生幫friend打sculptra, 比另外個醫生打得靚, 已經覺得個醫生有料到, 聽佢分析埋我應該點埋線, 我對佢就更加有信心

我都係係Marsha度打sculptra, 醫生手勢好好, 打得好靚, 好多醫生都識打, 但係打得靚冇幾多個

• replied at 2014-08-19 2:09 pm

mamaeasy replied at 2014-08-07 1:40 pm

咁做完之後要幾時先見到個效果果D架??

• mamaeasy replied at 2014-09-30 3:19 pm

replied at 2014-08-19 2:09 pm

咁做完之後要幾時先見到個效果果D架??

提升可以即時見效, 做完1個月左右會增生骨膠原, 慢慢變靚

• 幾個月後條線會溶, 咁咪好快無野睇囉, 真係keep到年幾?

• 條線埋落去之後, 自身會包住條線增生骨膠原, 形成1個提升網, 絛線溶咗都唔會咁快無野睇, 係可以keep到成年架

• 其實好似拉皮咁, 條線將皮膚收緊, 做到有提升效果, 係咪應該咁講?

• 可以咁講, 條線有好多細勾, 將皮膚拉緊, 鬆弛皮膚可以變返firm

Log in to reply