日捱夜捱,結果生左好多暗瘡

• 好煩呀!!唔知道係咪聖誕過後呀

• 我都係呀!!可能日日打邊爐同埋雞煲呀

• 咁你之後個幾日洗唔洗返工呀?

• May replied at 2013-12-27 7:21 pm

---------------------------------------------------------------

我都係呀!!可能日日打邊爐同埋雞煲呀

==============================================================

你日日咁食呀??WAH!!仲激過我呀

• Kary replied at 2013-12-27 7:57 pm

---------------------------------------------------------------

咁你之後個幾日洗唔洗返工呀?

===============================================================好彩今星期6同埋日唔洗返工呀?因為太多粒粒唔想出街呀

• 咁你真係小心d啦 我上次都有出過一次… 竟係結婚之前囉

唔知搞咩平時都唔多生瘡,之後到左快結婚先黎出事。

有d人因為卸妝唔乾淨,換左護膚品有時都會架,你真係要小心洗面的。

我上次因為結婚個次囉,要急救,所以去左朋友介紹的一間係太子美容院叫helen的,做清潔mask同facial。真係快好番,好彩結婚個日就無事啦。真是謝天謝地!

• 咁平時你多唔多化妝呀??如果有..用咩落妝呀?

• replied at 2013-12-27 8:37 pm

咁你真係小心d啦 我上次都有出過一次… 竟係結婚之前囉

唔知搞咩平時都唔多生瘡,之後到左快結婚先黎出事。

有d人因為卸妝唔乾淨,換左護膚品有時都會架,你真係要小心洗面的。

我上次因為結婚個次囉,要急救,所以去左朋友介紹的一間係太子美容院叫helen的,做清潔mask同facial。真係快好番,好彩結婚個日就無事啦。真是謝天謝地!

===============================================================

太細間個d美容院我又唔敢去呀~

• Cherie replied at 2013-12-27 10:03 pm

咁平時你多唔多化妝呀??如果有..用咩落妝呀?

===============================================================間唔中呀!!我會用落妝水呀!!都幾好用

• 卸妝水未必卸得clean架..不如你出去做下facial..佢地有針清..藥療去粒粒..仲可以用埋美容院d skincare..會令皮膚健康, 少d出粒粒..因為我用緊幾好.

• Kelly replied at 2013-12-27 10:51 pm

卸妝水未必卸得clean架..不如你出去做下facial..佢地有針清..藥療去粒粒..仲可以用埋美容院d skincare..會令皮膚健康, 少d出粒粒..因為我用緊幾好.

===============================================================

得唔得架?要去邊間先好呀?

• Kelly replied at 2013-12-27 10:51 pm

卸妝水未必卸得clean架..不如你出去做下facial..佢地有針清..藥療去粒粒..仲可以用埋美容院d skincare..會令皮膚健康, 少d出粒粒..因為我用緊幾好.

可唔可以比多d資料比我呀??thx

• Fion replied at 2013-12-27 11:24 pm

Kelly replied at 2013-12-27 10:51 pm

得唔得架?要去邊間先好呀?

===============================================================我做間好好, 有得照燈, 又有藥療, 依家我底層d粒粒好左好多呀!放心啦, 我之前去左maggiebeauty做facial一d問題都冇, 加上佢地會同藥療同你整走d粒粒

• Bunny replied at 2013-12-29 1:08 pm

Kelly replied at 2013-12-27 10:51 pm

可唔可以比多d資料比我呀??thx

你可以上網search maggiebeauty就會搵到好多info比你ref.

Log in to reply