無無聊聊講講心聲對she男

• 參加she半年  初初好期待識人
    慢慢變成好失望 好失望

• 無期望, 就唔會失望.

• 有時的確幾灰~

• 請問有乜失望野?

• 十幾歲時上網識女, 煲幾個月, 希望係女神, 出到黎就會好失望.

• 加了好多男士we chat傾計 唔知咩原因大部份唔會有自己相片

今日傾話單身 過幾日又話自己結了婚 再過幾日再講其實準備離婚

• 可能你認識了精神病患者

• 講到自己好好 在公司好高級職位(其實我都唔問呢啲) 佢地自己不停咁講

• angie.....好想識妳

• They all liars, most are find eat guys.

They all want pretty gals but they are not handsome guy either.

• angie.....你上she是想找什麼?

• 大部份都話自己個樣好順眼 有幾高身型有幾fit 傾過一排先比相睇 曄

我情原你唔放好過啦 唔知佢地順眼係咩標準

• angie replied at 2013-08-24 9:03 pm

---------------------------------------------------------------

加了好多男士we chat傾計 唔知咩原因大部份唔會有自己相片

今日傾話單身 過幾日又話自己結了婚 再過幾日再講其實準備離婚

===============================================================

....咁多人講大話. 典3

• angie.......do you want sp tonight

• 咁佢地唔放相, 都係唔想嚇親你.

• angie replied at 2013-08-24 9:09 pm

---------------------------------------------------------------

大部份都話自己個樣好順眼 有幾高身型有幾fit 傾過一排先比相睇 曄

===============================================================

Haha...agreed, and most looked older than the age they said.

Ummm...順眼mean not scary?

• angie replied at 2013-08-24 9:09 pm

大部份都話自己個樣好順眼 有幾高身型有幾fit 傾過一排先比相睇 曄

所以我一向認為口講無憑, 親眼見過先最可信

• 我都好想知d 兄弟係咩款

• 每次上we chat 都係同等對答

"食野未" (我仲細咩 25歲餓我會食啦)

"今晚去邊呀" (要報告?)

"同邊個?去邊?" (我呀媽都未咁問啦)

"今晚我有空 同你造愛呀" (你有空我要同你造?)

"今日我好硬 幫我得唔得" (幫你切可以呀)

"有冇bf? 我做你bf" (施捨?)

"識到男仔未? 識我啦我好人 其他狗公呀" (其實你又係咩呢?)

..............好多好多超級屁話

覆遲d又話我扮野 唔覆住就粗口鬧人

• ..............好多好多超級屁話

------------------

咁受歡迎其實都幾煩惱

• nightkiss replied at 2013-08-24 9:05 pm

可能你認識了精神病患者

咁佢地唔放相, 都係唔想嚇親你.

Hahahaha!

• 遇人不淑...

• Wow sounds very bad indeed, really nasty!

Keep going Angie, we are all ears/eyes now :-)

• 粗口?嘩,你識啲乜人呀?甘我都算好彩喇

所以我一向認為口講無憑, 親眼見過先最可信

• 好啦 直到有一天上個星期 同一位男士見面 佢話自己係銀行投資經理

(其實我無去記得佢職業 係佢洗腦式咁同我講)

約左響尖沙咀七點等 我一直去留意邊位5呎10 160磅好fit的男士在邊

見唔到 直至有人背後拍拍我 我直情好大被騙感覺

我個天落兩穿平底鞋 我仲比佢高 160磅我諗佢講少了20磅 光頭就光頭啦 I咩T look姐(我唔介意光頭 我ex都係光 不過光得幾型

• Angie, how tall are you?

• angie 9:30pm aug 24, 2013好啦 直到有一天上個星期 同一位男士見面 佢話自己係銀行投資經理

(其實我無去記得佢職業 係佢洗腦式咁同我講)

約左響尖沙咀七點等 我一直去留意邊位5呎10 160磅好fit的男士在邊

見唔到 直至有人背後拍拍我 我直情好大被騙感覺

我個天落兩穿平底鞋 我仲比佢高 160磅我諗佢講少了20磅 光頭就光頭啦 I咩T look姐(我唔介意光頭 我ex都係光 不過光得幾型

-------------

跟住去左邊到食飯?

• 都算啦 識朋友食餮飯啦

佢問我餓未 我話少少啦 佢話不如行下街先 我話咁好啦

行行下佢又有意無意挨過來 想拖下手咁 我避得就避 一直行佢個口未停過 我就點頭點到頭暈........

• angie replied at 2013-08-24 9:30 pm

Wow this is soooo bad, waste of time! Sorry but I got to admit that I did burst out laughing when I read it as I couldn't help it.

Even photos can be very deceiving, next time ask them to go on cam before you meet up la ;-)

• 等我講完再覆大家

• 好, 等你講完先~

• angie replied at 2013-08-24 9:19 pm

每次上we chat 都係同等對答

"識到男仔未? 識我啦我好人 其他狗公呀" (其實你又係咩呢?)

Angie小姐, 唔知講你都幾天真, 定話你淨係識得齋吹, 自已搵盤水照下自已個樣同埋身形先喇!!

你都係食自已, 單靠5姑娘過世吧啦, WTF

• 一直行佢個口未停過 我就點頭點到頭暈........

Hahahaha it is really funny, sorry Angie!

• 同我傾同我去街包冇呢d 問題啦

• Im alfred, 30mid, about 176cm, 145lbs, decent looking.tall, strong and fit, decent, well-educated, nice, caring, non-smoking. Add my msn/skype: [email protected] . Hope we can chat or meet up some time .

• angie 9:35pm aug 24, 2013都算啦 識朋友食餮飯啦

佢問我餓未 我話少少啦 佢話不如行下街先 我話咁好啦

行行下佢又有意無意挨過來 想拖下手咁 我避得就避 一直行佢個口未停過 我就點頭點到頭暈........

---------------

佢應該係太耐無同靚女去街攪到咁

• 行到油麻地 我好攰 問佢究竟邊度食

佢話去旺角有間食韓國野好好味 包我話正咁

我就是但喇

終於去到旺角 個陣大約8:45到 佢話等多陣先上去 問佢等咩佢話係好野

到9點啦 佢帶我上去啦 原來係等9點半價韓燒任食 158元一位個種

• Merci replied at 2013-08-24 9:36 pm

angie replied at 2013-08-24 9:30 pm

Wow this is soooo bad, waste of time! Sorry but I got to admit that I did burst out laughing when I read it as I couldn't help it.

x2 XDDDDDDDDDDD

個天係到玩佢.

• angie 9:42pm aug 24, 2013行到油麻地 我好攰 問佢究竟邊度食

我就是但喇

終於去到旺角 個陣大約8:45到 佢話等多陣先上去 問佢等咩佢話係好野

到9點啦 佢帶我上去啦 原來係等9點半價韓燒任食 158元一位個種

---------------

咁識食野

一定係食家

• 都算啦 食野姐

食個時傾計啦 佢先話自己唔係咩銀行經理 係在一間公司做文員

又話對唔住呃我 (其實我都無放心上佢一職業 不過一定有少少被呃既唔開心)

埋單啦 我話反屋企 佢就話"下?唔係麻,玩野呀我食完就走,開埋房先走啦"

我答唔得 佢就話我呃食 好啦好啦我埋單請埋佢啦 佢竟然黑面.......

算 走啦 佢追出來 問我坐咩車反屋企 我話的士 佢話有雨叫我車埋佢

咁都得? 最後 我飛住咁自己走啦

• angie replied at 2013-08-24 9:42 pm

行到油麻地 我好攰 問佢究竟邊度食

我就是但喇

Woah no kidding! You met at TST at 7pm and then walked all the way down to Mongkok just for this Korean BBQ at half price. Oh no! What a cheapskate!

Wonder what made you stay with him empty stomach till 9pm?

• 又一港女上身 replied at 2013-08-24 9:37 pm

angie replied at 2013-08-24 9:19 pm

每次上we chat 都係同等對答

Angie小姐, 唔知講你都幾天真, 定話你淨係識得齋吹, 自已搵盤水照下自已個樣同埋身形先喇!!

你都係食自已, 單靠5姑娘過世吧啦, WTF

任你點講點話啦,我都唔識你

• What was the context of that thread you created or responded? Seems like he was equally surprised that you were not having sex with him that night?

• Gal replied at 2013-08-24 9:32 pm

Angie, how tall are you?

5呎6

• angie 9:52pm aug 24, 2013都算啦 食野姐

又話對唔住呃我 (其實我都無放心上佢一職業 不過一定有少少被呃既唔開心)

埋單啦 我話反屋企 佢就話"下?唔係麻,玩野呀我食完就走,開埋房先走啦"

我答唔得 佢就話我呃食 好啦好啦我埋單請埋佢啦 佢竟然黑面.......

算 走啦 佢追出來 問我坐咩車反屋企 我話的士 佢話有雨叫我車埋佢

----------------------

咁即係食完佢餐飯就返左屋0企?

• angie replied at 2013-08-24 9:52 pm

都算啦 食野姐

繼續努力, 一個唔好未必個個唔好.

• 所以 she男真令人失望 自己大話當應份 再唔係就公審女仔咁 我都同she.com講句 bb了

• 好好笑!不過只係 meet 唔 meet 到! 都係BBQ,反而係有個she 男帶我去跑馬地日式個D!以前我細個真係未食過……

• angie 10:01pm aug 24, 2013所以 she男真令人失望 自己大話當應份 再唔係就公審女仔咁 我都同she.com講句 bb了

-----------------

吾好咁

我帶返你食好野咪得囉

Log in to reply