[報料]新居批灰、油牆一次過搞掂哂!!

• 本來以為籌備婚禮都已經夠煩
    點知新居既裝修都一樣咁煩!!
    好彩我地有朋友sd左條link俾我地!!

http://www.beecrazy.hk/deal/$1500-for-a-32ft.-diy-dulux-wallpaper-delivery-service;-or-$3888-for-easy-paint-service-(1-base-laye

我地見抵咁多所以就買左個coupon
    由佢地去新居檢查牆面, 提供專業意見,
    到開始批灰、油油同埋清潔
    前前後後都係一個星期左右
    而且油得又快又靚, 連幫我地搭線既CF都話油得靚~
    真係好彩搵左多樂士, 咁樣我同我未婚夫就煩少好多野!
    成個裝修既工程順利左好多呀!

• 裝修真係唔簡單...恭喜你地呀~!

• 裝修真係好麻煩, 搞掂左其他野都係濕濕碎!

• 我之前搬2手樓, 都唔需要點裝修

不過就有翻新過d牆面, 感覺乾淨好多

而且你都唔知本來d牆油左幾耐

回南天一到, 渗左水入牆, 到時仲大獲

• 我都想翻新呀!

你朋友又咁醒知道有多樂士ge團購ge

真係平左好多!!!

• 我之前上網都係HK Mall到見到呢個叫Easy Paint既Services~

另外, 多樂士既網頁都見到, 仲有呢個服務既詳細介紹tim

• sallychan37 replied at 2013-03-11 8:48 pm

---------------------------------------------------------------

我之前搬2手樓, 都唔需要點裝修

===============================================================

2手樓最好真係油一油呀...

樓主用完多樂士呢個Easy Paint Service之後如何呀?

潮濕擋唔擋到水珠?

• tracy_leung replied at 2013-03-11 10:22 pm

---------------------------------------------------------------

我都想翻新呀!

你朋友又咁醒知道有多樂士ge團購ge

真係平左好多!!!

===============================================================

因為朋友之前都用過多樂士呢個油油服務~ 都話唔錯~

我自己又煩緊新屋裝修D野

本身仲諗緊自己買油好定係叫師父上黎好

佢話見到有coupon, 所以買左,真係好抵!

• jojobb replied at 2013-03-13 2:14 pm

我之前上網都係HK Mall到見到呢個叫Easy Paint既Services~

另外, 多樂士既網頁都見到, 仲有呢個服務既詳細介紹tim

用完之後覺得真係不錯

手工好不在話下, 最緊要係d CF有交帶

又準時起到貨! 咁我其他工程都唔會甩期, 非常好!

• jojobb replied at 2013-03-13 2:18 pm

sallychan37 replied at 2013-03-11 8:48 pm

我之前搬2手樓, 都唔需要點裝修

2手樓最好真係油一油呀...

樓主用完多樂士呢個Easy Paint Service之後如何呀?

潮濕擋唔擋到水珠?

呢位sis都係用多樂士?

我都想知你而家點bor~

• 係呀, 我都係用多樂士金裝

油完之後都幾好, 唔會話發霉個d

牆面如果有水珠都可以抹得走呀

Log in to reply