• 朋友join左1次醫學美容的無創拉皮, 費用不平的初時都以為係宣傳技倆不抱有信心仲潑佢冷水, 點知佢拉完面之後再見收緊得太明顯即時都問點做? 據講係1部醫療儀器但佢肯定唔係之前用過要麻醉的射頻機, 我都想知道多些關於拉皮問題,
    大家如試過或者知道都分享下 

• 我早10日前做左部拉皮機拉眼同圍同你講的差唔多效果好掂,
    我喺Marsha  Medical 做, 你朋友係邊間? 幾錢?

• thx~~

• 如果係真正的無創拉皮初步理解因年紀大了膠原流失而令到皮膚鬆弛, 拉皮原理係會刺激底層膠原增生之餘仲會將原來膠原密度拉近而成為收緊效果, 幅度範圍很大, 一般1次會有即時效果大約可keep9個月左右但唔平的至少近萬1次

• Tamcc replied at 2012-09-28 4:28 pm

---------------------------------------------------------------

我早10日前做左部拉皮機拉眼同圍同你講的差唔多效果好掂,

我喺Marsha  Medical 做, 你朋友係邊間? 幾錢?

===============================================================

講多些details得嗎 .. 要幾耐有效果? 你用左幾錢?

• 係咪thermage??

• Karenie replied at 2012-10-09 11:05 am

---------------------------------------------------------------

係咪thermage??

===============================================================

我果度就唔係喇, 好似係比thermage更新的機

• Almonds replied at 2012-10-05 11:45 am

Tamcc replied at 2012-09-28 4:28 pm

我早10日前做左部拉皮機拉眼同圍同你講的差唔多效果好掂,

講多些details得嗎 .. 要幾耐有效果? 你用左幾錢?

可以用網頁online問佢地的, 我用左8仟8蚊拉眼

• 嘩! 好貴

• 好貴 x 2!!

• 系唔系真架?

• Tamcc: 你拉眼皮定係眼邊度? 覺得有無效呀? 有無話要幾耐先見到?

• 真係得? 想知原理係點?

• 可以問佢網頁的online, 我試過答得ok詳細

• 我問過原理真係幾勁不過成萬蚊一次對我來講太貴

• waiwaik replied at 2012-10-25 4:54 pm

Tamcc: 你拉眼皮定係眼邊度? 覺得有無效呀? 有無話要幾耐先見到?

即日拉完已經見到係firm, 之前之後都有影相真的很明顯,

最易睇嘅位就係眼尾角位, 本來有小小向下而定好顯眼係拉高左,

貴唔貴好個人觀點, 你問我以現在情況好肯定值得

• 我見groupon都有得join package~仲係體驗價…好吸引~

• 睇過groupon, 個樣應該係平時做超聲波facial, 表層野頂多keep得2,3日,

不過咁平去做幾次facial都抵嘅

• Tamcc replied at 2013-01-09 3:14 pm

waiwaik replied at 2012-10-25 4:54 pm

Tamcc: 你拉眼皮定係眼邊度? 覺得有無效呀? 有無話要幾耐先見到?

即日拉完已經見到係firm, 之前之後都有影相真的很明顯,

最易睇嘅位就係眼尾角位, 本來有小小向下而定好顯眼係拉高左,

貴唔貴好個人觀點, 你問我以現在情況好肯定值得

瑪沙網頁搵唔到嘅?

Log in to reply