想多謝最近傾過計既麻甩佬!排名不分先後!!

• 幾十歲人仲係花仔既花仔全, 心口好多毛MAN爆既鬆毛強 強哥, 鍾意溝埋晒D驅風老餅既 MK扒王, 好多野做晨咁早天光就要開檔既芥蘭權, 暫時我最近見過最OK樣男 “刀疤成”, 冇乜野多謝你地…純粹想晒吓命!!!

• !

• 我識朋友至憎人老實

知唔知咩野係崩口人忌崩口碗

寧願你句句假話, 氹住我先

真定假我會分到

• ON9仔就係做ON9野咁燃ON9!!

• ON9 replied at 2012-10-21 2:32 pm

---------------------------------------------------------------

ON9仔就係做ON9野咁燃ON9!!

===============================================================

入得嚟哩個場嘅預咗ON99 㗎啦

• ON99

• ((((((((((((((((((((((((((((((

好多謝SHE係E一年俾好多機會我9UP,雖然我的確好叻,但無其他討論區好似SHE咁有咁充足既柒咕碌睇我扮萬迷人! 多謝~ 多謝哂各位~~

• 又真wow 哈哈

• 吊你老母,唔on9都唔七開ge

• 長腿想把此心燒焦~

朦佬你快約我去BBQ~

我要枝香檳佢唔貴大概千五銀~

原本想約妳去BBQ~

妳嚇我~我即刻標高燒~

我要去急診,救妳~救妳搵過人~

• 我要去急診, 求妳~求妳搵過人~

• 笑到我反肚

• ((((((((((((((((((((((((((((((

多謝~ 多謝哂~ 係你地掌聲之下~ 証明我既努力係無白費~ 我會繼續努力9UP..同埋扮黑人講粗口~多謝~ 多謝哂各位~

• 唔駛多謝,

今日賣剩d芥蘭, 送兩斥過你吔啦

• 哈,哈正

• 知妳唔鍾意人講大話, 我老公夠笨實, 實冇呃砰

• 精彩,哈!

• 真係she好鬼低能,又好好笑!

• 蕭霸 replied at 2012-10-21 3:53 pm

---------------------------------------------------------------

吊你老母,唔on9都唔七開ge

===============================================================

呢家野...一向都係我老豆負責開,何況閣下果枝..........蕭來咋化!

• 癫 replied at 2012-10-21 4:50 pm

真係she好鬼低能,又好好笑!

低能既人吾一定好笑, 不過好笑既人就多數低能..多謝~

• 強烈地要你地知道 : 我唔係搵男朋友/SEX, 我要揾老公

芥蘭強老婆? 邊鼠彈個老婆出黎嫁, 冇聽佢講過, 又話單拖ge?

見佢個樣咁笨實, 仲唸住等佢收咗檔約佢出黎食飯飲野

• 原來芥蘭強有老婆??!! 少左個對手!

我最鐘意鋸扒, 扒王之王好唔好?

今晚同你開餐

• 喂, 第日先啦

我同芥蘭權傾成晚電話毛都攞唔到兩條, 得果兩斥就爛既菜,

再唔者煮黎食冇埋添

• 薑汁臘味芥蘭菜

• 大話街

話易被誤解各有各去猜
    聽了一半加你一半出街
    大話盡力講聽眾滿意聽
    世界八卦消息最快
    望望地下戴了眼鏡
    也會說我心裏完全無壞
    大大聲細細聲各有各講想過界

管不得有誰人愛笑說我瘋顛
    知不知之間一知半解
    心清醒有誰人會較我更清醒
    不要聽不要想不要解

大話越講信眾更high
    更確信不須要瞭解
    住在大話街 每晚愛上街
    各說各相當痛快
    實話被誤解 你有你理解
    有那個真的會瞭解
    大話越大聲 有理變細聲
    這個世界相當變態

• 瘋鳥~ 點解唔post過去比"好hide得"小姐睇呀:p

多謝各位既支持,短短半日我開TOPIC竟然超過820個點激率~  証明我真係好叻~
    我會繼續努力成為本年度SHE最受歡迎女豬腳 ~多謝~ 多謝各位~

• 哈哈 replied at 2012-10-21 8:13 pm

瘋鳥~ 點解唔post過去比"好hide得"小姐睇呀:p

正常人無興趣係唔會入人個POST同留言架WOR~

我POST俾佢睇..咁..同一個痴線佬有咩分別?

可以下我既動機係咩嗎?

• 我對佢無興趣~

不過要尊重別人~

我企係豬腳薑個山頭唉下幾好丫~

• 我係傻架...唔會為呢啲雞毛蒜皮去分析一大餐架:p

• 無人多謝我,我的汗似白流

• 你又同豬腳薑傾過?

你有咩特徵呢?

• 風濕華 replied at 2012-10-21 9:05 pm

無人多謝我,我的汗似白流

垂下眼睛 熄了燈 回望這一段人生

望見當天今天 即使多轉變 你都也一意跟我共行

曾在我的失意天 疑問究竟為何生

但你驅使我擔起灰暗 勇敢去面迎人生

若我可再會活多一次 都盼再可以在路途重逢著你

共去寫一生的句子

若我可再會活多一次 千次 我都盼面前仍是你

我要他生都有今生的暖意

沒甚麼可給你 但求憑這闕歌

謝謝你風雨內 都不退 願陪著我、

暫別今天的你 但求憑我愛火 

活在你心內 分開也像同渡過

• 刀疤成 replied at 2012-10-21 9:10 pm

你又同豬腳薑傾過?

你有咩特徵呢?

風濕關節炎

• 刀疤成 replied at 2012-10-21 9:10 pm

你又同豬腳薑傾過?

你有咩特徵呢?

儀態萬千既笑容,無人匹敵既威風

Log in to reply