阿Mike我唔會再比第二次機會你!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 不過,你有第三次....come on baby!

• interesting~~

• 阿 Mike 是我條賓周的俗稱

• 係度我都識兩個叫mike,你果個係邊個

• MuscularAsss replied at 2012-10-19 11:09 pm

---------------------------------------------------------------

阿 Mike 是我條賓周的俗稱

===============================================================

Really ?

not Dick ?

• tinakami 11:24pm oct 19, 2012

係度我都識兩個叫mike,你果個係邊個

============================================

我唔會將阿mike攞0黍招呼其他人...BOR.. :)

• 佢唔會入黎玩,佢同我係第度玩緊....

而家佢去左洗白白...

• longleggal replied at 2012-10-19 11:42 pm

---------------------------------------------------------------

佢唔會入黎玩,佢同我係第度玩緊....

而家佢去左洗白白...

===============================================================

I see

• 阿mike,多謝你講每句野都錫住我黎講~ 真係鐘意你啦!!

• 阿mike平時好鍚我架!

樓啦!車啦!遊艇啦!飛機啦!大炮啦!

只要我鐘意,佢都比晒我....

不過.....

一講到落''CLUB''...

佢就話...緊係成班男人約埋一齊去先好玩!

今晚.....又無我份啦 > <

PS

佢已經講左N次鐘意我D性格...

真係冇晒佢辦法 (有點驕傲添)

• 咁lun柒嘅港我頁係屌唔落,一定用口錫哂你喇,baby

• On9 12:01am oct 20, 2012

咁lun柒嘅港我頁係屌唔落,一定用口錫哂你喇,baby

==================================

唔9知你講咩7 ! 咩 BABY AR?

• 吊人夠薑用LOGIN 唔好驚比人覆卓 小朋友咩~吊

• longleggal replied at 2012-10-20 12:14 am

吊人夠薑用LOGIN 唔好驚比人覆卓 小朋友咩~吊

Please be calm

• 好唔 calm 咩???

本來開個POST同MIKE玩二人世界,點知MIKE怕.......羞........hahaha

mike 睇到堅笑死~ ^^

mike 你今晚咁開心,記得下次多謝我呀~

• 仍然難禁 看看你這個壞人 有甚麼的吸引

殘酷至此 更讓我想靠近 心知要換個別人 還是有人

如同前世 欠下你的吻 還怎麼敢怒憤

己習慣親朋好友問我 怎會為你等

學會講只因這種狠 深得我心

喜歡你讓我下沉 喜歡你讓我哭 能持續獲得糟蹋亦滿足

喜歡你待我薄情 喜歡你為人冷酷

若是你也發現 你也喜歡虧待我 我就讓你永遠痛愛著我

和諧甜美 永沒有天意弄人 有甚麼的吸引

誰待我好 我就會不過問 偏偏碰著那壞人 全都誘人

全球情侶 故事也相近 寧願天昏地暗

要為錯的人傷過恨過 方算是勇敢 長世間不喜歡開心喜歡痛心

若是你也發現 你也喜歡虧待我 我願讓你愛上我更加多

若是你也發現 你也喜歡虧待我 我就讓你永遠痛愛著我

• 夠鐘,我都去蒲了!

mike i go tst also ar hope can meet u in person tonight !

• ~~~~~~~~~~~~~~~~ END ~~~~~~~~~~~~~~~~

Log in to reply