今個星期六深圳按摩過夜, 最後召集

• 今個星期六4/8 深圳按摩過夜, 兩點上水火車站車尾等, 去深圳食d野, 去打borling(好似係華強路球王, 不過要人帶先識路去), 之後去食麻辣火鍋或其他野, 之後去半島按摩場過夜, 128人仔低消廿四小時訓大堂, 加鐘先訓房.

去就email比我,[email protected]

• 又話去團? 乜?

• man

又話去團? 乜?

無人去嘛~~~-_-

• 點解成日見到妳上網搵人去玩, 去食飯?

現實生活中無朋友? 定係其他原因呢?

• 你係男定女?

• 路人甲

點解成日見到妳上網搵人去玩, 去食飯?

現實生活中無朋友? 定係其他原因呢?

係呀, 無咩朋友得閒陪我, 我又想識下新朋友

• hand 4:05pm aug 02, 2012

你係男定女?

老女

• 短期內未必會北上按摩豬覺得福田那邊的場整體好一些~

遲些一起出來吃飯喇~忙~不是常來了
    希望沒錯過你的活動喇~CU~

• 朗妮

我join打bowling & 食飯

我星期六兩點在深圳羅湖口岸打電話比你....^^

• 在discuss找到

球王,24小時

地址: 深圳福田區中航路(唔記得左幾號,見到鐘錶市場下一個街口轉右就見到)

近地鐵華強北站/華新站

• google找到地圖,地址,在華新站行去,

球王保龄

中華人民共和國 广东省深圳市福田区十一号路

+86 755 8325 4036

• push

• zxy

朗妮

我join打bowling & 食飯

我星期六兩點在深圳羅湖口岸打電話比你....^^

我同一個男網友會在兩點上水等, 可能會早少少, 你到時打比我, 我地會上羅湖

食d野, 你唔好食lunch 住等埋我地, 不如在羅湖好似叫三島酒樓門口等

• 保零我果個網友識去

• 朗妮 replied at 2012-08-03 10:55 am

---------------------------------------------------------------

保零我果個網友識去

===============================================================

在羅湖坐地鐵,老街轉龍崗線,華新站落,行過去...

• zxy 11:20am aug 03, 2012

朗妮 replied at 2012-08-03 10:55 am

---------------------------------------------------------------

保零我果個網友識去

===============================================================

zxy, 晚飯會有多一個網友去, 我留左你大陸電話比佢, 到時佢會打比你,

佢叫阿豪

• 朗妮 replied at 2012-08-03 12:01 pm

zxy 11:20am aug 03, 2012

朗妮 replied at 2012-08-03 10:55 am

保零我果個網友識去

zxy, 晚飯會有多一個網友去, 我留左你大陸電話比佢, 到時佢會打比你,

佢叫阿豪

ok

• 冇去bowling, 去左羅湖neway buffet lunch k, 每人39蚊人仔,超抵,

夜晚去購物公園站,台北麻辣碢,超多人等位,

三個人食左305蚊人仔, 台北麻辣碢多藥才味..

我反而鍾意食香港譚魚頭麻辣碢,食完個口有麻感覺...^^

• 下次再去過~~

Log in to reply