想識d33歲以上既男女朋友, 得閒出黎食下飯, 去下旅行

• 想識d33歲以上既男女朋友, 得閒出黎食下飯, 去下旅行, 你地多d上黎呢度講野啦! 你地參加此group既就留言啦~~~

• 豬我年年25歲拉埋豬玩喇卡卡卡

• Shirleytemple

豬我年年25歲拉埋豬玩喇卡卡卡

歡迎你呀! 年年廿五歲咁開心!!! 你在公司牙?

• 我放大假係屋企眼仔碌碌訓唔著有緣見到你囉~平時我多深夜先出現

• 40+ OK??

我放大假係屋企眼仔碌碌訓唔著有緣見到你囉~平時我多深夜先出現

我深夜就唔會出現架喇, 我好早訓架~~ 你住邊架, 我而家無做野呀, 有緣既就出黎食飯啦! 你放到幾時呀?

• man

40+都ok既!! 無所謂啦! 你在公司牙?

• 我都係放緊大假

日日落雨屈喺屋企真係悶到抽筋

• 朗妮 replied at 2012-07-26 1:18 pm

---------------------------------------------------------------

Shirleytemple

我放大假係屋企眼仔碌碌訓唔著有緣見到你囉~平時我多深夜先出現

我深夜就唔會出現架喇, 我好早訓架~~ 你住邊架, 我而家無做野呀, 有緣既就出黎食飯啦! 你放到幾時呀?

===============================================================

港島區豬欄呀唔洗做一直係豬既夢想~卡卡卡~

食飯~旅行~唱K~北上都好喇
    不過唔好大包圍見太多人~低調D低調D~@_@

• Henry

我都係放緊大假

日日落雨屈喺屋企真係悶到抽筋

你又放到幾時呀? 點解唔去旅行呀?

• 朗妮

我屋企有幾隻狗要照顧

唔去得旅行...

朗妮 replied at 2012-07-26 1:18 pm

---------------------------------------------------------------

Shirleytemple

===============================================================

港島區豬欄呀唔洗做一直係豬既夢想~卡卡卡~

食飯~旅行~唱K~北上都好喇
    不過唔好大包圍見太多人~低調D低調D~@_@

深圳按摩我都OK架播! 不過遲D先啦!

可以約出黎食飯架~

• Henry

朗妮

我屋企有幾隻狗要照顧

唔去得旅行...

咩品種呀? 係播你夠33歲未架? HEHE

• 想約今個星期六旺角食飯/荃灣任食打邊, 有無人去呀? 有人去就留言啦~~~

• 豬要遲D先有空~~實有機會既^^

• 咩品種呀? 係播你夠33歲未架? HEHE

西施

我35啦

• 豬試下再ZZZ~會再找你傾計~~再見版主版友

• Henry

咩品種呀? 係播你夠33歲未架? HEHE

西施

我35啦

西施都幾可愛呀, 你35歲我都大過你, HEHE

你放假放到幾時呀?

豬試下再ZZZ~會再找你傾計再見版主版友

豬訓醒再找我啦
    ~

• 放到1/8

• 齊齊打邊邊

日期 : 28 - 7 - 2012 (星期六 7:00PM)

牛大哥火鍋, 長沙灣元洲街162-168號天悅廣場地下A5號舖

電話 : 3481 2832http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=49829

唔識路既朋友可以在7:40PM 長沙灣MTR A 2 出口等

報名請留EMAIL 交換電話, 最好有WHATSAPP及以下加名

1/ 朗妮

2/

3/

4/

5/

6/

• Henry

放到1/8

可以陪下狗仔, 你做邊行架?

• 朗妮 replied at 2012-07-26 1:50 pm

Henry

放到1/8

朗妮, 我下低既硬狗都想妳陪下.....有性趣嗎?

• Henry 2:09pm jul 26, 2012

朗妮 replied at 2012-07-26 1:50 pm

Henry

放到1/8

好心你呢D人就唔好扮人啦~

• 朗妮 replied at 2012-07-26 2:17 pm

Henry 2:09pm jul 26, 2012

朗妮 replied at 2012-07-26 1:50 pm

Henry

放到1/8

好心你呢D人就唔好扮人啦~

我認真的.... msn傾??

• 齊齊打邊邊

日期 : 28 - 7 - 2012 (星期六 7:00PM)

牛大哥火鍋, 長沙灣元洲街162-168號天悅廣場地下A5號舖

電話 : 3481 2832http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=49829

唔識路既朋友可以在7:40PM 長沙灣MTR A 2 出口等

報名請留EMAIL 交換電話, 最好有WHATSAPP及以下加名

1/ 朗妮

2/ MEGAN

3/

4/

5/

6/

• 齊齊打邊邊

1/ 朗妮

2/ MEGAN

3/ FAFA

4/

5/

• 太餓訓唔著~整個杯麵吃可能好D~~

太餓訓唔著~整個杯麵吃可能好D~~

攪咁耐都訓唔到牙, 出去食個下午茶RELAX一下先啦~~

• 因為一陣都要出街~唔TEA喇~~再碌一陣先~

識朋友其實健康既~唔洗理無謂人^^

CU~

因為一陣都要出街~唔TEA喇再碌一陣先~

識朋友其實健康既~唔洗理無謂人^^

CU~

咁你再訓下啦

我從來無理果D無謂人既~~

• 返黎喇! 有無人呀?

Log in to reply