男人信甚麽?

• 我又被欺騙感情, 無處可逃..
    到底男人要甚麽?

• 你唔好咁la~

振作

• kit200hk replied at 2012-04-06 5:43 pm

---------------------------------------------------------------

你唔好咁la~

振作

===============================================================

謝謝, 但路很難行

• 男人呃我地

因為只想上床

係咁多!

• 男人<--- 是不可信的, 妳只可把他們當做妳的玩偶.不可對他們投放感情.

• 女人 <--- 要愛錫自己, 做自己開心的事, 明知見那個男人只會令自己傷心, 倒不如找個令自己開心的.

• 比男人欺騙過N次的女人 replied at 2012-04-06 5:49 pm

---------------------------------------------------------------

男人呃我地

因為只想上床

係咁多!

===============================================================

係咪一上完床就可以當冇發生過?

• DEPENDS你地係因咩而一齊啦

• 戰狂300 replied at 2012-04-06 5:51 pm

女人 <--- 要愛錫自己, 做自己開心的事, 明知見那個男人只會令自己傷心, 倒不如找個令自己開心的.

我已經唔知可以做咩令自己開心啦:(

• Kort replied at 2012-04-06 5:53 pm

DEPENDS你地係因咩而一齊啦

這個很深奧

• 失意女孩 replied at 2012-04-06 5:55 pm

戰狂300 replied at 2012-04-06 5:51 pm

女人 <--- 要愛錫自己, 做自己開心的事, 明知見那個男人只會令自己傷心, 倒不如找個令自己開心的.

我已經唔知可以做咩令自己開心啦:(

做鐘意做O既事, 行街, 睇戲, 放狗, etc

最緊要係妳有返自己, 唔好當佢係妳o既全世界

• 將男人變成妳的玩具, 妳要玩時才找他, 玩他是可以令自己開心, 玩完就把它扔到一邊去.

• 戰狂300 replied at 2012-04-06 6:02 pm

將男人變成妳的玩具, 妳要玩時才找他, 玩他是可以令自己開心, 玩完就把它扔到一邊去.

點先可以做到咁?

• 妳屋企D玩具, 妳依家點對佢地

• 失意女孩

hello, I just broke up too..

can share in msn?

[email protected]

• 男人,只不過是妳其中一件玩具

• 男人, 多數亦接受成為妳其中一件玩具

• 同樣, 佢地亦都當妳係一件玩具

• 我最喜歡的玩具會和我一起睡!

• 大家見面, 只求開心

開心完就有下次

若見到妳苦瓜乾咁面口,佢都唔會開心

就唔想再見到妳

• 那妳不喜歡的玩具呢? 它們現在在那裏?

• 戰狂300 replied at 2012-04-06 6:07 pm

同樣, 佢地亦都當妳係一件玩具

愛情是玩具嗎?我輸了!

• 妳唔喜歡的玩具, 妳點都唔點下佢;

只係偶一為之, 攞出來玩兩下, 跟住又掉埋一邊

• 愛情不是玩具, 係唔玩得的

妳輸的, 只係因為妳冇睇清楚佢係乜嘢人

• 戰狂300 replied at 2012-04-06 6:09 pm

那妳不喜歡的玩具呢? 它們現在在那裏?

掉左.

• 姊妹們,

妳們受傷了還有很多歲月可以康復過來,

我在兩年間給三個男人欺騙感情,

究竟是幸運還是不幸呢?

我的康復期比妳們很長很長,

甚至到現在傷口還在痛,

因為我是一個中年女人.

如果看到的是男人,

請你們不要不擇手段去騙取女人的感情,

一夕歡娛何等容易,

何必做出一些折福的事情.

• 真心愛一個人, 係唔會計較自己為對方做過 D 乜, 對方又會為自己做D乜.

只係要令對方見到自己時快快樂樂, 見不到自己時偶然會想自己一下,

就已經好滿足.

• 戰狂300 replied at 2012-04-06 6:11 pm

妳唔喜歡的玩具, 妳點都唔點下佢;

只係偶一為之, 攞出來玩兩下, 跟住又掉埋一邊

謝謝你的鼓勵

• 妳可以掉咗自己唔喜歡的玩具, 佢玩完之後, 亦都會將妳掉埋一邊.

女人

可惜好多男人都喜歡玩下手段

證明自己何等來去自如, 瀟洒脫俗, 佢地根本唔會理妳感受

• 戰狂300 replied at 2012-04-06 6:18 pm

妳可以掉咗自己唔喜歡的玩具, 佢玩完之後, 亦都會將妳掉埋一邊.

女人

可惜好多男人都喜歡玩下手段

證明自己何等來去自如, 瀟洒脫俗, 佢地根本唔會理妳感受

我覺得自己好冇用. 成日都留唔住自己鐘意既人

• 要留住一個男人, 就係要表現得唔想留住佢

男人係犯賤的, 妳越係唔想留佢, 佢越係要留係妳身邊

• 戰狂300 replied at 2012-04-06 6:27 pm

要留住一個男人, 就係要表現得唔想留住佢

男人係犯賤的, 妳越係唔想留佢, 佢越係要留係妳身邊

咁有心機既遊戲. 我自問玩唔起!

• 咁妳就要當係 SP 性質

大家只係知道對方的手機號碼同埋匿稱

每次見面只求開心, 不提心事, 家事, 感情事

(閃ED, 夜D先覆妳)

Log in to reply