已婚女子...

• 近排做左d 對另一半唔住既事, 想搵人傾下...

有冇人試過相同情況??

• yes, same here..

• nichole

what have u done???

• can we share more pls?

• 同其他男人有左關係, 但我並唔愛佢...

我唔知應唔應該同佢講...

• nichole

of course...

what happen to u???

• nichole

who is that guy and in what situation u have sex with him???

• 咁你應該要盡快了解呢件事啊,再拖落去對呢個男人同你屋企人都會有影響~~

你可以用msn/sms/whatapps(如果有既話)同佢講清楚呢

• do u hv msn for discuss?

• 我就係唔知, 我應唔應該同佢講呢件事, 佢暫時係未知,

而家選擇響自己手, 反而唔知點做好...

• nichole

easy!

affairs become not a big deal now. it enriches a boring marriage life.

• i m a married guy too.

please add me: [email protected]

• i got your contact...but...u are offline...right???

• 你意思係你而家可以兩邊選擇?

但你話你唔係鐘意呢個男人喎....仲有野要考慮嗎?

• 但係我結婚唔係好耐ja, 咁快就咁樣, 一時間好難面對...

• 第三者 replied at 2011-11-15 10:15 am

---------------------------------------------------------------

你意思係你而家可以兩邊選擇?

===============================================================

選擇既意思, 係我可以揀講定唔講佢知,

我覺得唔想呃佢, 但如果佢知, 佢一定接受唔到,

我結婚一年都未夠, 唔想而家咁就離婚囉...

• nichole 10:17am nov 15, 2011

但係我結婚唔係好耐ja, 咁快就咁樣, 一時間好難面對...

-------------------------------------------------------------

咁呢點絶對係既.但係牛唔飲水點禁得牛頭低呢,我唔知你同呢個男人係點認識&點解會發生關係,但我個人認為如果你係愛你老公既,就應該當機立斷斬鑬

• nichole 10:19am nov 15, 2011 第三者 replied at 2011-11-15 10:15 am

---------------------------------------------------------------

===============================================================

-------------------------------------------------------------

明白晒...你要問你自己,如果只係一事犯錯既話,而你以後都唔會有下一次既話,我覺得可以選擇唔好講既.正如兩公婆都會有各自既私穩既

• nichole

hi, if you not mind share inmsn , please add me

[email protected]

• 第三者 replied at 2011-11-15 10:24 am

nichole 10:19am nov 15, 2011 第三者 replied at 2011-11-15 10:15 am

明白晒...你要問你自己,如果只係一事犯錯既話,而你以後都唔會有下一次既話,我覺得可以選擇唔好講既.正如兩公婆都會有各自既私穩既

我就係覺得情況有d 矛盾...所以想搵人傾咁解~

• nichole 10:28am nov 15, 2011 第三者 replied at 2011-11-15 10:24 am

nichole 10:19am nov 15, 2011 第三者 replied at 2011-11-15 10:15 am

我就係覺得情況有d 矛盾...所以想搵人傾咁解~

你矛盾既原因係因為你對你老公有所保留or.....

我諗你首要既條件係同呢個男人(發生關係)唔好再聯絡

• 喱樣嘢冇話時間長定短!結左一年或十年有分別咩??

我之前都冇諗過會同另外嘅女性有關係;但結左都11年婚, 有愛情又有感情。

咪當出街食下飯,轉下口味...

有時間add 我傾下: [email protected]

• 如果只是一次糊里糊塗就算啦

只要以後唔會再發生就吧這事淡忘吧

這是最好的解決方法, 如妳一講婚姻一定出現裂痕.

到時無得補救 ... ! 妳自己要三思而後行 !!

• >我唔知應唔應該同佢講.

肯定唔講 la.

dont be stupid.

好多野試多几次就惯 ga la

• 問題係我就係唔想慣...

• vb replied at 2011-11-15 11:24 am

>我唔知應唔應該同佢講.

肯定唔講 la.

dont be stupid.

好多野試多几次就惯 ga la

做人做得你咁賤? 咁你食多幾次屎就慣架啦, 而家開始食屎啦

• nichole replied at 2011-11-15 11:38 am

問題係我就係唔想慣...

咁妳係唔係個心已想玩先 ??

定試過一次之後就收心養性 ??

人就是這樣架啦 !! 又想又唔敢 哈哈

• 甘就斷左佢 lor.

當发場夢

千其唔好講呀.

最多話你发夢同第二个做.

做人要成长, 知道有D野係唔講得gei

• >做人做得你咁賤? 咁你食多幾次屎就慣架啦, 而家開始食屎啦

lei 种说法只是说明你对人性, 对生命的無奈 还没了解

• Hi Nichole,

pls add me to chat

• 其實我唔想keep 咁既關係...

但唔知點樣stop, 又唔知點同老公處理....

所以好煩...

• >但唔知點樣stop

佢重成人找你,

定話你自已都 enjoy ar.

总共几多次 la?

• 我都有類似經驗, msn 傾啦

• nichole replied at 2011-11-15 12:13 pm

其實我唔想keep 咁既關係...

但唔知點樣stop, 又唔知點同老公處理....

所以好煩...

如果唔想玩過就算LU !! STOP 係睇妳自己心癮架O者 , 妳自己唔想任誰也不能叫到妳做妳唔想做的事.咁要睇妳自己的忍耐力LU , 妳老公果度真係比軟難攪的, 妳自己又想講但又驚, 咁不如等妳自己立下決心唔再亂來之後先同佢講.因為事情已過去,希望妳老公會好受的啦 !! 慢慢來急唔來的 !

• nichole,

if u want to discuss,cam add my msn ,may be we can talk a while

• 當咩事都無發生過,同 3rd party 分手 lor

• cat

agreed

• cat 如果不離,you are right!

• if u no longer love ur husband, it doesn't matter.

How well do u know ur husband? Everyone have their stand and I'm not sure if u husband could accept it or not. Ask urself why there was an affair? Was it because of money? Husband working too hard? Out of love? Someone could take care of? Unless u could conform him by building up trust, expect the worst case scenario. Be remind that ur husband may take it out of context when u mentioned "had sex with someone that u don't love".

Make up ur mind ASAP as dragging the problem doesn't help.

Good luck.

• cat replied at 2011-11-15 12:58 pm

當咩事都無發生過,同 3rd party 分手 lor

最簡單係咁

• nichole:

同你一樣遭遇, 可以同你msn傾下計嗎?

msn: [email protected]

• 講左一定玩完! 你自己衰好,唔好令你另一半難受,佢一定接受唔到,佢亦冇必要接受!

令佢有好多想法,可能去玩番夠本,可能又死忍...n個可能,萬分之一個可能會完全原諒你! 你可以以後對佢有咁好得咁好才是對大家好

幾時可以講?做戲都有做,當你或佢就死之前講,人之將死,到時就不會同你計較這些。

• nicole,

just keep it for urself,

everyone has his/her own untold story

• 個個留msn傾, 傾傾下咪又係想辦法tum你訓!

有乜就係度講!

• on99咁

• nicole,

如果唔想離婚, 一定唔同得老公講.

至於那男人, 要睇你同佢sex既原因. 如果一時好奇, 可有可無, 咁就停左佢. 如果係佢係性方面滿足到你, 好enjoy咁, 就要玩得好小心.

• nichole ,

hi,我都想由識個普通朋友先,可以用心傾下既人~

我30,識個成熟,有禮貌既長久朋友,做個普通朋友得閒傾下食下飯咁~

可以一齊做個伴,有心識朋友add我傾下了解下先呀^^

• I had the same experience. I can share with you.

add my msn for sharing: [email protected]

Log in to reply