點樣先減到肥又唔反彈?!

• 我發覺減肥唔係最難,最難係減完唔反彈呀!!!大家有冇同感?!
    同埋有冇人去過Elyze減肥?!因為我join左佢個free trial,但未去,如果佢真係減到肥我打算真係join佢個course呀

• 我都覺得減完要keep住唔反彈真係好難呀

Elyze係咩黎?!

• cocowong809 replied at 2011-10-08 6:04 pm

---------------------------------------------------------------

我都覺得減完要keep住唔反彈真係好難呀

Elyze係咩黎?!

===============================================================

有同感,因為好多時你減完,食番野你就會反彈架喇

Elyze係瘦身中心黎架,我都有報佢個free trial呀,因為見有朋友之前去佢度減肥真係減到,同埋難得地冇反彈

• 點解我覺得減肚腩咁難...有無人有方法~唔想食藥~

• 我都覺得減完要keep住唔反彈真係好難呀

Elyze係咩黎?!

• 跳舞 la...

• 做運動係最好的!!!!!

我每星期都會keep住去跳舞!

sis, 你唔好只當做運動係減肥...你要諗下做運動無論係皮膚定係身體都會有好大改善!!!!!

• 我表姊生完BB都有去Elyze減肥呀,我見佢收身收得好好呀

完全唔覺佢生完BB,搞到我都心思思想去join呀

• mollykok replied at 2011-10-08 11:05 pm

---------------------------------------------------------------

點解我覺得減肚腩咁難...有無人有方法~唔想食藥~

===============================================================

我表姐話Elyze個consaultant同佢講身體上有某D地方係易肥,同時亦最難減

所以當你減到O個度就可以好快瘦到身

同埋佢話Elyze係唔使食藥,而且靠做機同埋低GI飲食

• shasha222 replied at 2011-10-10 12:33 pm

做運動係最好的!!!!!

sis, 你唔好只當做運動係減肥...你要諗下做運動無論係皮膚定係身體都會有好大改善!!!!!

sis你好西利好有恆心呀!!!

我都想有時間做運動,可惜成日都好忙

• cocowong809 replied at 2011-10-08 6:04 pm

我都覺得減完要keep住唔反彈真係好難呀

Elyze係咩黎?!

周慧敏代言果間減肥中心呀

• i try it before 針灸減肥^^

i feel quite gd ar,i think is better than 美容院.

因為我係搵醫生針灸的, 美容院我驚敏感...

• benqyu replied at 2011-10-10 3:16 pm

shasha222 replied at 2011-10-10 12:33 pm

做運動係最好的!!!!!

sis你好西利好有恆心呀!!!

我都想有時間做運動,可惜成日都好忙

sis, 唔可以用忙黎做籍口架!!!!

雖然我每一日都返工, 但係當你做完運動之後, 你個人成個都鬆哂!

仲可以減壓...又可以減肥!!!!

• 你有興趣可以去睇吓....

http://beautylife.hk6289.us

• 唔減就唔反彈啦

• 飲食方面要吃清淡D

• 要多飲水。

• 最好是運動減肥啦,咁樣就不會反彈啦

• 慢跑30~50分钟。每次都必須堅持30分钟以上,這樣才能逐漸開始消耗脂肪。

• 每日步行1小時~1個半小時。

• 有閒錢O既可以抽脂來減少脂肪細胞先, X沙醫學抽肚腩都係2萬5,

Log in to reply