點解she咁多傻仔?

• 夜麻麻叫佢地揸車出嚟,以為有快餐食,個一個二個出晒嚟等,你話好笑唔好笑?

• i agree with you

• 我有的是時間同埋金錢,吹呀

• she傻仔 replied at 2011-03-09 8:43 pm

-----------------------------------------------------------------

我有的是時間同埋金錢,吹呀

=================================================================

maybe you have time abd $$ but you are on9!

• 喺最近一星期內,我諗玩咗十幾個she嘅傻仔,諗起都搞笑…

• hahaha replied at 2011-03-09 8:44 pm

-----------------------------------------------------------------

she傻仔 replied at 2011-03-09 8:43 pm

我有的是時間同埋金錢,吹呀

=================================================================

maybe you have time abd $$ but you are on9!

我ON9你咪ON79?

• gal replied at 2011-03-09 8:47 pm

喺最近一星期內,我諗玩咗十幾個she嘅傻仔,諗起都搞笑…

請繼續

• she傻仔

我諗你肯定喺其中一個,wakaka....

姐妹們請盡情去玩班百癡仔!放佢地飛機,等佢地返屋企食自己

• gal replied at 2011-03-09 8:52 pm

she傻仔

我諗你肯定喺其中一個,wakaka....

姐妹們請盡情去玩班百癡仔!放佢地飛機,等佢地返屋企食自己

咁又無,我係傻唔係on9,夜媽媽有時間都早d訓

• 等佢地以為有車大晒,周圍食女,食屎就有!

• haha..好彩妳叫我出 我死都唔出

因為我又未至急色到咁樣..要onsh我都去老蘭la..又唔糸溝唔倒

• 記得上次有條好似你咁嘅女,寸到呀

結果比我11-2度車咗上大帽山,放低條女自己渣車番歸

結果條女要自己行番屋企

• 勁呀...GAL,佢地揸咩車?

• 法拉利..波子..寶馬..平冶...日產...本田...

就係無見過林寶堅尼同賓利

• guy replied at 2011-03-09 9:49 pm

記得上次有條好似你咁嘅女,寸到呀

結果條女要自己行番屋企

好型呀!偶像

• guy replied at 2011-03-09 9:49 pm

結果條女要自己行番屋企

原來係你條pk佬

• jess replied at 2011-03-09 10:44 pm

guy replied at 2011-03-09 9:49 pm

結果條女要自己行番屋企

原來係你條pk佬

無錢call的咩?

• 我打個電話成隊車隊黎接我

我洗call的?笑話

• 我係唔會so你地

• 雖然我唔欣賞你呢個呃人既行為, 不過我同意你所講既野

依到d男人好似從未見過女人咁, 為左呃d女仔出去見面

尊嚴都唔理, 成日扮到好似死狗咁 lur

如果個女仔話肯出去, 仲立即就哂個女仔想去邊都即時到

做男人做到咁, 其實真係好可憐囉

• gal replied at 2011-03-09 8:58 pm

等佢地以為有車大晒,周圍食女,食屎就有!

wakakaka

• 大把車CALL?

WAKAKAKA笑Q死我

你試下凌晨3點CALL人去大帽山到接你呀

就算有人肯去呀,你都雪到變雪條啦

• 妳試下叫下我, 睇下我會吾會出

• 女人 replied at 2011-03-09 11:05 pm

雖然我唔欣賞你呢個呃人既行為, 不過我同意你所講既野

當佢地搵好耐都冇女SO佢,就咩都肯囉. 即CALL即到有幾奇?

• 有d傻仔自己住香港區,同佢講我喺東涌,都會立刻揸車入嚟等,正百癡!如果我話喺澳門,唔知會唔會即刻入嚟呢?哈哈…

• ...

• gal replied at 2011-03-10 12:54 am

有d傻仔自己住香港區,同佢講我喺東涌,都會立刻揸車入嚟等,正百癡!如果我話喺澳門,唔知會唔會即刻入嚟呢?哈哈…

你又知佢有去?

• 傻仔 replied at 2011-03-10 2:37 am

gal replied at 2011-03-10 12:54 am

有d傻仔自己住香港區,同佢講我喺東涌,都會立刻揸車入嚟等,正百癡!如果我話喺澳門,唔知會唔會即刻入嚟呢?哈哈…

你又知佢有去?

咪係..自圓其說..真係比佢吹漲..呢啲叫精神分裂.!

• gal replied at 2011-03-09 10:41 pm

法拉利..波子..寶馬..平冶...日產...本田...

gal ar 好明顯妳心理埋藏了好多陰影 妳講出嚟會舒服D 有幾多車男見到妳行近好無品好賤甘即刻u turn走人 正賤男 希望我唔係其中一個

• jess replied at 2011-03-09 10:50 pm

我打個電話成隊車隊黎接我

我洗call的?笑話

喂 妳碌落半山報警有直昇機吊妳走添

• 女人 replied at 2011-03-09 11:05 pm

雖然我唔欣賞你呢個呃人既行為, 不過我同意你所講既野

妳唔好代表所有女人講嘢 照妳說話所講男人就女人叫可憐 賤女人即係賤女人 犯賤

• 車主 replied at 2011-03-10 2:54 am

jess replied at 2011-03-09 10:50 pm

我打個電話成隊車隊黎接我

我洗call的?笑話

喂 妳碌落半山報警有直昇機吊妳走添

hohohoho~~~車主,u are so funny!

• 呢個post真精彩

btw,咁玩人好似無咩品同小朋友行為

• 車主 replied at 2011-03-10 2:52 am

gal replied at 2011-03-09 10:41 pm

gal ar 好明顯妳心理埋藏了好多陰影 妳講出嚟會舒服D 有幾多車男見到妳行近好無品好賤甘即刻u turn走人 正賤男 希望我唔係其中一個

話唔定佢係仔呢?

• 我曾經做過傻仔亦做過賤人 當然亦有美好嘅ride in car la 年半car ride經歷肯定she女並非變態玩人族 粗略超過50次有2次做傻仔 8次做賤人 其中一次令我做傻仔嘅女於下次約會都有付約 8次嘅賤人我逼不得而 自問有風度嘅男人 對方好醜都應該完成約會 起碼禮貌上應該 不過有6次係女自己攞嚟 假年紀不在話下 俾假相 假身高體重 假出生地 假牙都遇過 你話死唔死 有1次真係頂唔蒲條女個樣要即閃 1次係條女已經唔掂 上到車仲有雪山飛孤添 好在尾箱有2個香飄飄未用 話晒新車連稅78.5萬落地 須然只由葵盛落一段山 都俾返50佢打的歸家 下一回講完美經歷 每個女人都有佢喜好 特質及喊濕程度 嗰種素未謀面第一次見面孤男寡女同處一車唔知有咩話題見對方又心儀初時只搵籍口遊車河至夜深人靜之處及之時心裡想更進一步又難以啟齒直到難以忍耐到激烈心跳過程完事清潔繼而依偎望星聽歌抽煙傾談感覺大家跨進一大步嘅微妙感覺筆墨難以形容. ps.當然經歷唔一定傻仔 賤人 美好經歷. 有大家都想做但撞正period 亦有齋car ride嘅 可以留返下次食嘛.

• gal 10:41pm mar 09, 2011

reply to thread

我有朋左渣官才車下次妳可能有得坐下

• d傻仔到咗之後,係咁打嚟又text我嘛,咁我咪知佢地到咗囉,仲試過同一時間有二個傻仔喺同一個地方等,佢地一定見到大家的,haha....

• 甘啱2個傻仔出到泥都唔騷你走人,祝妳好運。

• 有必要咁樣玩人嗎? 唔鐘意可以唔約啫, 但點解要咁玩人?

• adele 6:09pm mar 10, 2011

有必要咁樣玩人嗎? 唔鐘意可以唔約啫, 但點解要咁玩人?

well done! at least i found you are decent =)

• gal 3:12pm mar 10, 2011

d傻仔到咗之後,係咁打嚟又text我嘛,咁我咪知佢地到咗囉,仲試過同一時間有二個傻仔喺同一個地方等,佢地一定見到大家的,haha....

if you think that is fun then you are nothing but a shxt! luckily i never meet you.

• 你地食完玩失蹤又點計? 十次俾人玩兩三次差唔多啦. 有得必有失

• badgal

講得好

• 呃 d 傻既人, 都可以咁有滿足感... 呢樣比起有人肯做傻仔更令人驚奇!

not to mention, 你自己都浪費左好多時間係d 你叫做一班傻仔既身上

what goes around comes around

• 平時無人so 你 ... 都唔洗用le d 野黎發洩既 ..記住 ... 你係生活係現實世界入面 ....

• 係時候睇e 生啦 ..... replied at 2011-03-10 10:25 pm

平時無人so 你 ... 都唔洗用le d 野黎發洩既 ..記住 ... 你係生活係現實世界入面 ....

就係現實生活比人玩得多,所以佢喺虛擬世界到玩人

• 我仲慘啦,真是喜歡左你,原來你玩

• 你真架,定假架?

• 我訂左二人特別晚餐,想車佢去一起食,結果要取消左佢

• 我都差唔多,買左鑽石介子向你求婚

好在,你唔出現

可以慳返

Log in to reply