傾心事

• 有冇人, 最好女仔~~

我30+女

• I am 32 男, 你好

• I am happy to talk with u, if you really want to get someone to listen or talk at the moment. However, I am a guy, not sure if u mind that.

• 哈, 終於有人

• wendy,

有乜嘢想傾?我今日好得閒。

• HI WENDY

你想傾d咩?

我係女, 30+ too

• Yes, I am in, 只係見有女仔應妳了,如果妳唔介意我呢個男人走入黎,我好樂意繼續回妳。

• hello,

what do you wanna share?

• 唔開心囉, 唔知點, 之前對個sp有感情, 佢都對我好好, 不過大家突然又好似淡左咁, 我都知同佢冇可能, 好無奈姐~~

• 既然一d野係明知, 就要睇開d...

今日星期日, 未出去散下心

• 唉....

我同你一樣唔開心

近排識左個男仔, 本來好地地, 大家有感覺, 諗住可以發展落去, 點知呢week突然唔見左人....

msg過佢, 佢又冇覆, 我又唔想wer爛塊面打俾佢...

• 我都覺得愛情感覺好難保證。妳保證到自己個感覺,又未必保證到對方唔變。另外,每個人的需要唔一樣,做同一件事,都唔等於佢會覺好。

• sp關係? 有得改變咩??

• wii replied at 2010-12-19 3:20 pm

-----------------------------------------------------------------

既然一d野係明知, 就要睇開d...

今日星期日, 未出去散下心

=================================================================

已經睇得好開, 哈哈~~ 我都咁大個人, 經歷好多感情, 但都總係會無奈囉~~

• barbie replied at 2010-12-19 3:21 pm

-----------------------------------------------------------------

唉....

我同你一樣唔開心

近排識左個男仔, 本來好地地, 大家有感覺, 諗住可以發展落去, 點知呢week突然唔見左人....

msg過佢, 佢又冇覆, 我又唔想wer爛塊面打俾佢...

=================================================================

男仔好飄忽, 永遠唔會知佢地諗咩, 你msg佢都唔覆, 只有等下啦~~~

• 點解唔搵返個正式, 而要做人sp呢?

可唔可以分享下妳d感情經歷啊?

• WL replied at 2010-12-19 3:21 pm

我都覺得愛情感覺好難保證。妳保證到自己個感覺,又未必保證到對方唔變。另外,每個人的需要唔一樣,做同一件事,都唔等於佢會覺好。

我都覺, 好難會搵到相愛既人~~

• 百聽百厭 replied at 2010-12-19 3:21 pm

sp關係? 有得改變咩??

係, sp開始, 我竟然妄想, 哈哈~~

• wii replied at 2010-12-19 3:26 pm

點解唔搵返個正式, 而要做人sp呢?

可唔可以分享下妳d感情經歷啊?

搵正式咪仲難? sp起碼大家冇咩要求, 現實都搵唔到相愛既人, 有人愛我不過我又唔鍾意佢

• 我只係覺得同你一樣咁無奈....

莫講男女朋友關係不可接受, 普通朋友都唔應該咁...好似好冇品咁

再搵我我都唔知睬唔睬佢好

不過佢或者呢個可以性唔會再發生

• 嗯,好難揾到相愛呀?呢樣我就一半半同意,我只係覺得好多時開始就易,要兩個人同時維持落去就比較不可預知囉。

關於barbie個case, 如果那人只係於網上去識,同埋只係講緊一個半個月時間,就咁失踪的話。我男人角度,會話妳預左有壞消息好D啦!

• barbie replied at 2010-12-19 3:29 pm

我只係覺得同你一樣咁無奈....

莫講男女朋友關係不可接受, 普通朋友都唔應該咁...好似好冇品咁

再搵我我都唔知睬唔睬佢好

不過佢或者呢個可以性唔會再發生

佢都係你sp?

• barbie

d咁個男仔點解仲理佢呢?

• WL replied at 2010-12-19 3:32 pm

嗯,好難揾到相愛呀?呢樣我就一半半同意,我只係覺得好多時開始就易,要兩個人同時維持落去就比較不可預知囉。

關於barbie個case, 如果那人只係於網上去識,同埋只係講緊一個半個月時間,就咁失踪的話。我男人角度,會話妳預左有壞消息好D啦!

失踪真係都預左, 不過人係有感情, 傷心無奈梗會啦, 仲要有feel添

• wii replied at 2010-12-19 3:33 pm

barbie

我同佢唔係SP, 見過幾次面, 今WEEK本應約定我, 不過早幾日佢病左, 我SMS佢, 知佢病到傻左, 起碼知佢冇出D咩意外都好D啦, 但之後SMS佢, 佢冇再覆我喇, 呢2日我就係HOME發傻囉!

之前識佢我覺得佢係個好認真嘅人黎, 我諗佢可能依家搵到個岩佢嘅人卦

• barbie replied at 2010-12-19 3:41 pm

wii replied at 2010-12-19 3:33 pm

barbie

我同佢唔係SP, 見過幾次面, 今WEEK本應約定我, 不過早幾日佢病左, 我SMS佢, 知佢病到傻左, 起碼知佢冇出D咩意外都好D啦, 但之後SMS佢, 佢冇再覆我喇, 呢2日我就係HOME發傻囉!

之前識佢我覺得佢係個好認真嘅人黎, 我諗佢可能依家搵到個岩佢嘅人卦

哦, 都好丫, 咩都未開始, 咪當佢仲病緊冇心情囉

• barbie replied at 2010-12-19 3:41 pm

wii replied at 2010-12-19 3:33 pm

barbie

in fact was, you choose him he choose others. Take it easy.

• 家下落選左, 唔多唔少總有D失望啫, 哈哈

• BARBIE replied at 2010-12-19 3:47 pm

家下落選左, 唔多唔少總有D失望啫, 哈哈

Barbie,

Hope is out there don't disapointed.

• barbie,

我都明白妳既心情...

點解唔出去玩下放鬆心情...我諗妳仲有大把機會

• 唔知佢地係咪都有一個好似我咁樣既女友,所以對其他女仔唔上心!

• 妳係一個點樣女友?

• 愛我的人我不愛, 我愛的人他不愛...認命

出面好多人呀, 迫餐死, 唔出去啦, 尋日返半日,經過TST CITYSUPER果邊, 成個場多人到好似冇開冷氣咁, 快快手買完份禮物就閃喇...>_<...

• wii 4:10pm dec 19, 2010

妳係一個點樣女友?

-----------------------

我條thread"他還愛我嗎?"講左

• 玩sp/sl遊戲就要跟遊戲規則,玩唔起唔好學人玩!

Log in to reply