唔知點解覺得男人有個小肚腩都幾性感

• 我唔係唔中意結實,
    但相比起有個小肚腩,我會中意小肚腩多d haha,
    我係咪好傻豬?

• ha

都唔係傻豬既

你幾可愛~

不過....其實女人有小肚腩都可愛~

• hi, add my msn ok?

[email protected]

• 不如你add我

我地一齊研究下大家既肚腩^^

• 樓主

相中人好Q呀!

係你?

• 吾係!

• Mioe replied at 2010-11-14 3:47 pm

-----------------------------------------------------------------

吾係!

=================================================================

坦白! 讚

• 讚什麼?

• 我ex舊時話我似winnie the pooh.

• 讚你坦白

如果你係相中人

我實比你迷死

• 對於我地呢d小肚腩人仕,你一d都唔傻~haha

• Mieo,

I hv a belly. U wanna feel it?

• 不過冇肚腩點都愛歡迎好多

• 我以前就有,人到中年少不免就會發福,不過食左d補健食品之後體力好似好左,

做到好多以前成日做唔到既運動,好似滑水呢d水上活動咁,繼而肚腩平返唔少,

不過我最想練返d朱古力係個肚度,唔洗多,6舊就好可以了,你有冇興?趣hehe

• 我覺得肚腩+肚毛都幾嘔心,好在我無~

• 活仔 replied at 2010-11-14 5:06 pm

-----------------------------------------------------------------

我以前就有,人到中年少不免就會發福,不過食左d補健食品之後體力好似好左,

做到好多以前成日做唔到既運動,好似滑水呢d水上活動咁,繼而肚腩平返唔少,

不過我最想練返d朱古力係個肚度,唔洗多,6舊就好可以了,你有冇興?趣hehe

=================================================================

咩野補健食品咁把炮

• 大肚dum replied at 2010-11-14 5:09 pm

活仔 replied at 2010-11-14 5:06 pm

我以前就有,人到中年少不免就會發福,不過食左d補健食品之後體力好似好左,

咩野補健食品咁把炮

"特力加",其實係for男人更年期食的,有興趣?你又話你冇肚腩?

• 樓上既Mioe做咩冒認我!

re 活仔: 你幾歲??中年男士有腹肌都好有魅力呀!!努力練呀!

• hi mioe

i have a small one, just 31 inches..

will u like?

• hi mioe

• 活仔 replied at 2010-11-14 5:14 pm

大肚dum replied at 2010-11-14 5:09 pm

活仔 replied at 2010-11-14 5:06 pm

咩野補健食品咁把炮

"特力加",其實係for男人更年期食的,有興趣?你又話你冇肚腩?

我係無肚毛者= =但我有肚腩,

邊度有得賣特力加?

• Mioe

hello !!!

你仲係唔係度呀???

不如msn傾下計好唔好?

• Sorry !!

打少左個字

• 咁妳有冇肚腩仔先 ?
    其實大多既男仔去到 2十幾歲就開始有肚腩仔, 除非好努力好努力才 keep 到, 
    我都曾經努力過, 不過返工咁辛苦都無咁好心機做運動.

• 終於有人識欣賞我三個月大的baby^^

• hi,

我都有個小肚腩...

反而我想減左佢....

• 大肚dum replied at 2010-11-14 6:27 pm

我係無肚毛者= =但我有肚腩,

邊度有得賣特力加?

萬寧,唔排除拆屈人寺有,我只去萬寧買過一次,都未食晒但已經好見效,個人易入睡d

• Mioe replied at 2010-11-14 5:35 pm

樓上既Mioe做咩冒認我!

re 活仔: 你幾歲??中年男士有腹肌都好有魅力呀!!努力練呀!

我會啦!有美女為我加油一定成功!!

• Perry replied at 2010-11-14 7:54 pm

咁妳有冇肚腩仔先 ?

其實大多既男仔去到 2十幾歲就開始有肚腩仔, 除非好努力好努力才 keep 到, 

我都曾經努力過, 不過返工咁辛苦都無咁好心機做運動.

英雄所見略同,我廿幾歲時仲好skinny,係去到三十幾開始個人發漲,而家都四張幾野咯,係食左特力加先改善返d,有返體力去做運動,個肚先平復返

Log in to reply