I am a very 咸濕 man!

• For no reason, I cannot keep up with the same girl no matter how hot she is.
    Anyone who share the similar situation?

• 你好版主, 呢度個個搵食男都同你一樣, "cannot keep up with same girl"

• 衰人 a

亂子揾你

• 我都係同你一樣~~

超淫~唔知有冇人想比人淫呢~~

加我msn

[email protected]

• 衰人 a

亂子揾你

---------

係呀!? 佢有咩事呀?

比人嘈呀?

• 衰人A replied at 2010-11-08 4:49 pm

-----------------------------------------------------------------

衰人 a

亂子揾你

---------

係呀!? 佢有咩事呀?

比人嘈呀?

=================================================================

哈哈 .. 我點知佢係咪比人嘈呀 . ..

只係問 . .你同羊羊去咗邊囉

• 哦, 原來係咁!

我放左一排假, 加上又搵唔到女, 咪唔上she住!

希望我少D上SHE會有多D新女啦 :P

• 衰人A replied at 2010-11-08 4:59 pm

-----------------------------------------------------------------

哦, 原來係咁!

我放左一排假, 加上又搵唔到女, 咪唔上she住!

希望我少D上SHE會有多D新女啦 :P

=================================================================

我講咗佢聽 你揾吾到食囉

係播, 咁你有無買到 ticket 呀

不如, 你去我條 thread or 佢條 thread 傾

係到阻住人, 吾係幾好

• 衰人A

我有過好多女友,大部份都鬼火甘pretty,但系往往過了一頭半個月我就熱情銳減。有的甚至是上了床就沒有interest。

keep到的一般是很wild很sexy那種。

這樣下去我都不知道拍拖是什麽了。

badboy,

I am a guy, are you sure you did not misread my thread?

• 我同衰人 a 傾嫻計嘛

咁我吾想阻你傾正經嘢

• Baby : OK

kai_ara,

你不如過D比我, 等我試完, 再同你傾番!

• baby36c

好丫, 得閑就黎給點意見

• kai_ara replied at 2010-11-08 5:11 pm

baby36c

好丫, 得閑就黎給點意見

我無意見 .. 不過我覺得你既 case 好多男人都係咁

• 衰人A

我的女朋友都是很花心機,心思溝回來,怎麼能像貨讓出去?

關鍵是,你認識女仔的渠道多嗎? 要學會開源

• kai_ara replied at 2010-11-08 5:13 pm

衰人A

我的女朋友都是很花心機,心思溝回來,怎麼能像貨讓出去?

關鍵是,你認識女仔的渠道多嗎? 要學會開源

kai .. 而家 d 女係咪好易溝

• kai_ara,

你要女友, 想要什麼架? 你讓唔讓出去,都唔關你事啦, 你都唔keep既!

我認渣, 我搵唔到食!

• 衰人A replied at 2010-11-08 5:19 pm

kai_ara,

你要女友, 想要什麼架? 你讓唔讓出去,都唔關你事啦, 你都唔keep既!

我認渣, 我搵唔到食!

吾好咁講啦

人夾人唧

• baby

易唔易唔系見到就溝,要有自知自明,覺得有機會先出手。好比我前幾日出完trip返黎見到關之琳,心好想溝她不過根本就沒機會。我覺得要溝女一定要自己享受戀愛。我的問題是。。戀愛保鮮期太快完結。

• kai_ara replied at 2010-11-08 5:23 pm

baby

易唔易唔系見到就溝,要有自知自明,覺得有機會先出手。好比我前幾日出完trip返黎見到關之琳,心好想溝她不過根本就沒機會。我覺得要溝女一定要自己享受戀愛。我的問題是。。戀愛保鮮期太快完結。

我明你既問題 .. 我係反問你問題

好多人話, 一對男女太快上床, 係好快完 ...

我都覺得有少少岩 ...

• 衰人A

我也不知道要什麽。

我忙于工作時,我希望她們做到呼之則來,揮之則去

我好得閑時我又可以很花時間,浪漫在她們身上。

有時感覺很需要她們(mentally)

有時覺得她們很煩。

我試過出trip到了外國也可以不找她,也試過忽然太想她特別買張機票過去

• kai_ara replied at 2010-11-08 5:27 pm

衰人A

我也不知道要什麽。

我忙于工作時,我希望她們做到呼之則來,揮之則去

我好得閑時我又可以很花時間,浪漫在她們身上。

有時感覺很需要她們(mentally)

有時覺得她們很煩。

我試過出trip到了外國也可以不找她,也試過忽然太想她特別買張機票過去

呢種係咪一般男人既病 ..

有 $ 身痕呀

• kai_ara,

下!? 關之琳你都想溝!? 咁唔好意思, 誤會你, 你原來係包養男!

我呢D搵食男, 拍馬都追唔上!

Baby,

鬼影都無, 夾咩丫!

• 衰人A replied at 2010-11-08 5:32 pm

kai_ara,

下!? 關之琳你都想溝!? 咁唔好意思, 誤會你, 你原來係包養男!

我呢D搵食男, 拍馬都追唔上!

Baby,

鬼影都無, 夾咩丫!

衰人 a . 係咪你追得人太急令人驚呀

• 我咩人都無追過!

呢度出現得多, 會比人話架,

我反且覺得你勁, 你比人話過都照玩!

• 衰人A replied at 2010-11-08 5:36 pm

我咩人都無追過!

呢度出現得多, 會比人話架,

我反且覺得你勁, 你比人話過都照玩!

衰人 a ...

可能男仔同女仔吾同啦

我比人話, 可以點呀 .. 把口係人地到

我自己吾係咁咪得囉

尋晚, 我同人講我係單身, 佢吾信

就話我有好多 sp 同 sl .. 我話佢知乜都無

佢又吾信. . 我都吾明問黎重乜 ..

其實, 上得呢 d 地方傾計, 預咗會比人話

但係, 我終於認為, 如果你無做過, 吾係咁既人

佢點講尤得佢 .. 我下下都要唸佢下一步 or 要我逃佢, 我咪好辛苦

• baby

唔系為上床啦,否則叫雞都得啦。

我覺得應該是一方面需要愛,另一方面又怕束愽。

簡單d黎講就是自私

衰人A

那天見到她仲系好索wo

• 衰人 a ..

其實, 我只係知佢地話我係男人 ... 同講我係人妖之外

我吾知佢地話我乜架啦

一黎, 我己經同佢地講我 40 歲架啦 .. 同我吾係靚女,

咁佢地要話我我都無法吧

• kai_ara replied at 2010-11-08 5:41 pm

baby

唔系為上床啦,否則叫雞都得啦。

我覺得應該是一方面需要愛,另一方面又怕束愽。

簡單d黎講就是自私

衰人A

那天見到她仲系好索wo

kai .. 咁你既女友, 一般年紀係幾大

因為我覺得對手都好重要

要睇佢識吾識或者會吾會 keep 到新鮮感

• baby

18-38都有。 不過我喜歡的age是late 20到mid 30。

我覺得(I am sorry to say this)女人一拍拖就佔有欲太強,不過也不能怪她們,因為我也戒不了偷食。也不叫偷食,我是擺到明

• kai_ara,

佢索唔索其次, 但你唔怕你又走人咩!

Baby,

問題出在你login name, 係搵食男都想有條36C女玩下, 話知佢60 year old :P

• kai_ara replied at 2010-11-08 5:49 pm

baby

18-38都有。 不過我喜歡的age是late 20到mid 30。

我覺得(I am sorry to say this)女人一拍拖就佔有欲太強,不過也不能怪她們,因為我也戒不了偷食。也不叫偷食,我是擺到明

你係乜星座

其實, 你要既範圍入面, 如果揾到一 d 活躍又識氹你既女人 . 應該可以 keep 到長久 ..

你明食又好, 偷食又好, 都係因為身邊既女人, 吾係你既最愛 .. 同埋, 佢吾係你想要果種!

• 衰人A replied at 2010-11-08 5:51 pm

kai_ara,

佢索唔索其次, 但你唔怕你又走人咩!

Baby,

問題出在你login name, 係搵食男都想有條36C女玩下, 話知佢60 year old :P

衰人 a . . 我明白既 . . 我都有衰有吾岩

我當初起呢個名都係因為想吸引人同我傾計唧

咁同我傾得耐既人, 都知, 我吾係出黎揾食架啦 ..

佢地有同我 msn chat 既人都知 .. 星期六日我都係係屋企

一至五晚, 都係見我 online .. 咁點揾

我自問, 吾係揾到食既人, 咁無謂出黎比人 hurt 啦

• 衰人A

我根本不可能溝到關之琳,怎麼怕她會走。

我如果遇見一個我喜歡的,通常是追了再說, perhaps this is one of the reason why my relationship never last long.

baby

I am a pieces.

quite hrd because I travel a lot, and i get to meet a lot of decent attractive ladies while i am travelling.

I don;t believe in true love(well I do believe, but my true love last less than a fortnight)

• kai_ara replied at 2010-11-08 5:55 pm

衰人A

我根本不可能溝到關之琳,怎麼怕她會走。

我如果遇見一個我喜歡的,通常是追了再說, perhaps this is one of the reason why my relationship never last long.

baby

I am a pieces.

quite hrd because I travel a lot, and i get to meet a lot of decent attractive ladies while i am travelling.

I don;t believe in true love(well I do believe, but my true love last less than a fortnight)

衰 d 講 ..

你都係一個心野既人 ...

同三分鐘熱度 . .性格好難改變

• kai / 衰人 a . . 我要 off sin

你地有興趣傾的話就 add 我啦: [email protected]

• kai_ara,

算啦, 你都係做搵食男把啦!

Baby,

又唔係既, 做朋友發展下先羅. 你都大把FANS, 慢慢唔駛急,

最緊要搵care你既人!

• 衰人A replied at 2010-11-08 6:08 pm

kai_ara,

算啦, 你都係做搵食男把啦!

Baby,

又唔係既, 做朋友發展下先羅. 你都大把FANS, 慢慢唔駛急,

最緊要搵care你既人!

乜 fans 呀 .. 吾係呀

大家只係朋友傾吓計唧

要揾男友 . .都吾會係網上啦

• 今日有沒有一d咸咸濕濕,賤賤格格的人傾計?

• kai_ara replied at 2010-11-09 10:16 am

今日有沒有一d咸咸濕濕,賤賤格格的人傾計?

嘩哈哈 ..睇你條 thread 好似係講梗改變呢個性格

事隔一日 .. 又黎番 ...

• 我咸咸地唔濕架wor

得唔得架?

• 得!

點丫,以家有幾多個女朋友?

• 其實有無男人係唔咸濕????

• 有,

當忙緊搵錢時邊有時間咸濕或者沒有錢時

• kai_ara replied at 2010-11-09 11:15 am

有,

當忙緊搵錢時邊有時間咸濕或者沒有錢時

忙梗開會既時候, 可以揾人係枱底咸濕

若果你有本事既話, 無 $ 都可以咸濕

所以, 你所講 . .吾成立

• baby

這樣太不專心了, 我的首要嗜好是搵錢,溝女還是其次, 如果在下面搞三搞事,單deal黃左就閉家liao。

• kai_ara replied at 2010-11-09 11:21 am

baby

這樣太不專心了, 我的首要嗜好是搵錢,溝女還是其次, 如果在下面搞三搞事,單deal黃左就閉家liao。

good .. 事業型男人 . .我愛

• kai_ara 11:21am nov 09, 2010 baby

=====================

咁都唔係ham sub第一姐

• 天下男人一樣咸濕,

只分有品同無品 :P

• 衰人A replied at 2010-11-09 11:27 am

天下男人一樣咸濕,

只分有品同無品 :P

咸濕都重要分有無品 .. 吾係嘛

• 咸濕都重要分有無品 .. 吾係嘛

----------------

我咪係無品既搵食男羅 :P

Log in to reply