原來我男友好專制....

• 或者你地都同我一樣,
    返屋企就上網,去淘寶度買野打發時間咁,
    咁平,加上女人天性....
    但呢排,我男友成日話我掛住上網買野唔多理佢,
    連用自己時間做自己野都唔俾,
    我覺得好唔開心, 佢真係好專制無理!!!!!!!

• 你又唔係使佢錢買, 佢唔0岩, 唔使理佢

• 不如串返佢, 你晚晚夠上網睇4仔la..

(我10個男性朋友10個都話會睇)

• no other men? kick him away la

• 如果佢諗住遲啲叫妳返屋企同出街都要打咭,

千其唔好心軟,

一定要起佢.

• 一定要

• 你男友在和你玩心理游戏!

他慢慢来控制您!小心!

别顺从他也别抗拒!和他半开玩笑的方法和他谈判或者用条件交换

看他怎说再定!

我要下了,我的邮件是[email protected]

88! Good Lucky!!

• 你男友打唔打機??

• ben121m replied at 2010-10-13 4:18 pm

-----------------------------------------------------------------

你男友在和你玩心理游戏!

他慢慢来控制您!小心!

别顺从他也别抗拒!和他半开玩笑的方法和他谈判或者用条件交换

看他怎说再定!

我要下了,我的邮件是[email protected]

88! Good Lucky!!

=================================================================

咁陰謀論......

• 上淘寶買件衫俾佢, 當然要靚喇, 佢收左先話佢知係淘寶買

• birdsong replied at 2010-10-14 2:08 pm

-----------------------------------------------------------------

你男友打唔打機??

=================================================================

打又點???陪佢打??

• picpok replied at 2010-10-14 2:11 pm

上淘寶買件衫俾佢, 當然要靚喇, 佢收左先話佢知係淘寶買

都好wor.....不過男裝真係少睇

• jessiee replied at 2010-10-14 2:37 pm

birdsong replied at 2010-10-14 2:08 pm

你男友打唔打機??

打又點???陪佢打??

唔係, 我男友話最近好多大game出, 有時打電話俾佢都打緊機

你可以話送隻game佢玩, 之後佢掛住打時, 就唔得閒理你, 又可以當賠罪

• seems you like most of the guys. living under the same roof for long time?

• 樓主晚晚上TB咩, 真係咁多野買??

• 唔係晚晚上, 你無玩開呢??

點講好呢....有時睇中一個款, 你會想搵多幾間, 睇下邊件平D.....

• 仲有又要check邊間多人買過, 評語係點, 幾花時間

不過揀完又好有成功感

• 咁如果下次我條女同我講成日做自己野唔多理佢

我係咪可以話佢好專制無理,連用自己時間做自己野都唔俾?

• 愛你不愛你 replied at 2010-10-15 6:49 pm

咁如果下次我條女同我講成日做自己野唔多理佢

我係咪可以話佢好專制無理,連用自己時間做自己野都唔俾?

你可以架!!!你去試完話我知

• 睇下咩時間做咩自己野喇, 唔通夜晚10點幾打後, 上網睇自己想睇既野都唔得咩??????

• 樓主, 想知其實淘寶買野信唔信得過?

• bluesquare replied at 2010-10-20 2:59 pm

樓主, 想知其實淘寶買野信唔信得過?

多口答咀, 你搵D信譽好, 多人買開既店就無問題喇

再唔係就去淘寶商城買, 最穩陣, 不過比起淘寶貴少少

• 唔明, 有兩個淘寶咩??

• 係呀, 你上淘寶官網都有得click入商城架,

商城唔係個個可以上去賣貨, 要俾淘寶審批, 要收上架費, 有牌子野都比較多,

有正品保證架。

• 睇緊, 紅色框?? 之前未去入過去真係唔知。

• pollykoo replied at 2010-10-19 1:00 pm

你可以架!!!你去試完話我知

女朋友成日做自己野,男朋友怨唔多理佢,就係男朋友專制無理

男朋友成日做自己野,女朋友怨唔多理佢,咁就合情合理

公理何在?

Log in to reply