點解啲後生女會咁唔小心?

• 上星期去食野,隔離枱有個後生媽媽20左右,著住吊帶背心
    佢食完之後喺我隔離烏低身喺BB車執野,走晒光,連bra都睇到
    點解啲後生女會咁唔小心?
    附近都有唔少人,無諗過咁樣烏低會走光咩?

• 你問下而家D人點解咁賤咁留意人走光仲好啦...

• 吊你老母,

• Pasta replied at 2010-10-06 6:24 pm

-----------------------------------------------------------------

你問下而家D人點解咁賤咁留意人走光仲好啦...

=================================================================

我無刻意留意呀

係食緊野既時候,抬高頭,就見到佢走光

之後都無理佢,不過霎眼見到佢都烏低左一陣

• FC replied at 2010-10-06 7:31 pm

-----------------------------------------------------------------

Pasta replied at 2010-10-06 6:24 pm

你問下而家D人點解咁賤咁留意人走光仲好啦...

=================================================================

我無刻意留意呀

係食緊野既時候,抬高頭,就見到佢走光

之後都無理佢,不過霎眼見到佢都烏低左一陣

Oh, sorry 我唔係話你^^。

其實D人睇到咁又點呀,又唔係有咩著數,兩秒之後未又係唔記得晒。

• 小事化大,相信版生活梗係好苦悶,或係古老石山!

• 連bra都睇到好出奇咩, 又唔係睇到粒 LIN /雨雲/ 整個南半球

• common these days, nothing special

• Pasta replied at 2010-10-06 7:54 pm

其實D人睇到咁又點呀,又唔係有咩著數,兩秒之後未又係唔記得晒。

你唔介意俾人睇到咩?

我覺得通常都係女仔反應大d,覺得蝕底左

而男仔睇到都唔會有咩反應,唔會覺得有咩著數左

如果女仔真係覺得無所謂,發現自己走光俾人睇到就唔會咁唔高興啦

• ! replied at 2010-10-06 11:19 pm

小事化大,相信版生活梗係好苦悶,或係古老石山!

可能我係比較保守

我覺得走光係唔應該的,不論男女,不在於有無蝕底著數既問題

• no big deal in these days... 你仲生活在20年前?

• 所以點解香港多咸濕佬 lor. 其實都係少見多怪,露 bra 帶可以睇到 D 咩!

• Any Girl wanna chat?

So please add me!

MSN: [email protected]

• 哈哈 replied at 2010-10-08 6:22 pm

no big deal in these days... 你仲生活在20年前?

乜依家d人咁開放架咩?

走光走左大半球只係未露點就算係小事?

• Rachael replied at 2010-10-09 7:31 am

所以點解香港多咸濕佬 lor. 其實都係少見多怪,露 bra 帶可以睇到 D 咩!

唔係只係露bra帶

係走光走左大半球見埋bra,見到既野幾乎同無著衫無分別

我又唔係刻意望,只係無意間見到

呢樣野同香港係咪多咸濕佬無關係架

我提出係從道德標準角度黎講

唔通依家d人真係咁開放,咁樣走光都覺得無問題?

• 做咩q 野留msn , on9仔

• 我覺得而家啲人根本就唔介意俾人睇到.

十個後生女, 起碼佔一半係低胸

Log in to reply