我發覺個男仔怪怪地,真係吾知係咪我想多佐?

• 總覺得佢目光好似他.

• 佢似你男友?

• 吾係男友,有好感,可能唸多佐,近視卦?

• 除左眼神, 佢仲有無其他特別野呀?

• 拎人笑吓。

• 咁呀, 都初步估佢對你都有好感既!

• 好攪笑的對話...讚

• 咳! 我好認真答架!

• A生你好可愛..呵呵
    <br>
    <br>你認真的水平都幾...咳咳
    <br>
    <br>版主單方面覺得人地目光怪怪地,你個初步結論你咩你睇睇先.....咳咳
    <br>
    <br>版主覺得那男仔的目光似某人,可是說可能是近視,咁點解唔wear番個眼鏡睇真d
    <br>

• 我係講對方近視吾係我,除佐拎人笑吓,係覺得都好留意我做緊嘜,不過我只係想會吾會我想多佐?吾想吾會一場姐.

• FLY, 你都不相伯仲啦, 無端端"讚", 人家版主仲煩惱緊架!

• i東know replied at 2010-09-24 5:59 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>我係講對方近視吾係我,除佐拎人笑吓,係覺得都好留意我做緊嘜,不過我只係想會吾會我想多佐?吾想吾會一場姐.
    <br>=================================================================
    <br>呵呵, 我都學下唔清唔楚先…我無睇你講咩,當你有聞有路…

• 衰人A replied at 2010-09-24 6:05 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>FLY, 你都不相伯仲啦, 無端端"讚", 人家版主仲煩惱緊架!
    <br>=================================================================
    <br>讚都比你話,無陰公…係我唔好係我錯…sorry 大家,
    <br>

• 都係吾係好清楚 ﹣哈

• 咁呀, 我都認係我唔好啦 :P

• i東know replied at 2010-09-24 6:11 pm
    <br>都係吾係好清楚 ﹣哈
    <br>無所謂,唔清唔楚仲開心,清清楚楚唔甘心。
    <br>細佬講聲sorry大家都開心…噫噫
    <br>

• 衰人A replied at 2010-09-24 6:13 pm
    <br>咁呀, 我都認係我唔好啦 :P
    <br>番炒我要打果喎
    <br>呵呵
    <br>

• 細佬講聲sorry大家都開心…噫噫
    <br>--------------
    <br>嘩, 你咩事呀, 有人迫害你呀, 順便傾埋丫 :P

• 吾清吾楚係因為呢到人好聰明,吾想人知姐,不過講吾清楚,你地又吾明,無計.

• 吾清吾楚係因為呢到人好聰明,吾想人知姐,不過講吾清楚,你地又吾明,無計.
    <br>-----------------
    <br>咁,你又對佢點睇呀?

• 其實我自己有答案,不過吾想係真,希望唸多佐,因為一夠晒.

• i東know replied at 2010-09-24 6:19 pm
    <br>吾清吾楚係因為呢到人好聰明,吾想人知姐,不過講吾清楚,你地又吾明,無計.
    <br>事情發展如此,我可以唔清唔楚,要清楚有A先生…佢有結論

• 事情發展如此,我可以唔清唔楚,要清楚有A先生…佢有結論
    <br>------------------------
    <br>你咩事呀!? 又唔係幫版主, 又串串貢,
    <br>係, 最衰係你呢D, 吹呀! :P

• fly,
    <br>
    <br>滿意未呀!? 我既對答. Happy !? :P

• 無野ar

• he is u colleague?

• yes!

• 無野ar
    <br>-----------
    <br>咁, 你對佢無野, 咪由得佢鍾意你啦!

• 衰人A replied at 2010-09-24 6:41 pm
    <br>fly,
    <br>
    <br>滿意未呀!? 我既對答. Happy !? :P
    <br>見到你,同見到院長一樣開心…thx
    <br>XDDDD

• 版主,反正你心水清,由得佢自然發展…
    <br>

• subconscious 5:55am oct 06, 2010
    <br>畜牲Fergusxxx:
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你講緊你自己!
    <br>
    <br>"Never work with losers"
    <br>
    <br>這種人半生一事無事,你永遠不能從他身上學到甚麼,亦永遠不能從他身上得到甚麼。
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你講緊你自己!
    <br>
    <br>
    <br>這種人半生一事無事,你永遠不能從他身上學到甚麼,亦永遠不能從他身上得到甚麼。
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你講緊你自己!
    <br>
    <br>
    <br>subconscious 5:55am oct 06, 2010
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你講緊你自己!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你講緊你自己!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>你講緊你自己!
    <br>
    <br>
    <br>

Log in to reply