一個好想知嘅問題 : 究竟係床上面男人舒服d, 一或女人舒服d呢?? 可以點 approval 呢?? 有無人知呀 )))))

• 男人要舒服係好講求對手既外觀, 濕既程度, 緊既程度, 叫床聲反應既刺激同技巧上既配合.

• 一時時 lar. 無一定 gar

• 睇對手啦,如果同新識既女人做應該男人舒服些,因為有新鮮感,心理上刺激D,一般情況下如果男人夠能力及有經驗咁女人會舒服D

• 女人好奇怪

當想果陣就舒服

不過女人想起上嚟可能仲難控制過d男人架

最忟憎就係想果陣又無

呢個忟憎比period 更西利...哈哈

• 睇對手啦,如果同新識既女人做應該男人舒服些,因為有新鮮感,心理上刺激D,一般情況下如果男人夠能力及有經驗咁女人會舒服D

by 靚佬 - 01/24/07 11:21

咁其實我信男人對住有經驗巳嘅女人比新手舒服boo

呀~ ...不過如果係一個好靚不過又生手

另一個一般, 但係床上技術一流, 咁會簡邊樣呢??

• 個人覺得

前戲足

女人多數都會舒服

• 其實妳呢個問題係一個好復雜既問題,舒服與否關係到男女既心理同生理結構!要認真講真係有排講!

• 個人覺得

前戲足

女人多數都會舒服

by nickname 多事二打六 - 01/24/07 11:26

哈哈

其實我都覺, 所以我簡下一世都做女人

因為女人舒服的時間可能長過男人

• 其實妳呢個問題係一個好復雜既問題,舒服與否關係到男女既心理同生理結構!要認真講真係有排講!

by 靚佬 - 01/24/07 11:28

唔搵d有排講嘅問題, 點可以keep得d人耐d

• 睇到女人舒服..我就會再硬d勁d

不過我都覺女人會舒服d呢..

• 黎捧下場先...hehe

doll

我會講先頭係女人舒服, 最後係男人舒服.

有樣野唔知你認唔認同, 好多男人都以為

"插得耐"就代表好, 代表勁, 但其實做女人

既並唔會enjoy太耐, 一來攰, 二來感覺不大,

甚至會因太耐, 水乾了, 而痛tim, 所以結論係..

前戲做足, 令女人happy完, 男人再happy !

• doll518

但系如果男人好快射嘅

女人又好慘wo

• 睇到女人舒服..我就會再硬d勁d

不過我都覺女人會舒服d呢..

by adam - 01/24/07 11:33

哈哈...

咁我又有一個問題, 咁如果係女人舒服d, 點解呢道又有咁多男人要益d女人gei..

唔係應該你d男人係道等女人咩 ...

• 唔該....今日唔好再轉啦~

• doll

我會講先頭係女人舒服, 最後係男人舒服.

有樣野唔知你認唔認同, 好多男人都以為

"插得耐"就代表好, 代表勁, 但其實做女人

既並唔會enjoy太耐, 一來攰, 二來感覺不大,

甚至會因太耐, 水乾了, 而痛tim, 所以結論係..

前戲做足, 令女人happy完, 男人再happy !

by 路過 - 01/24/07 11:33

上段我都好同意 ..

不過又唔一定係女人滿足完, 再到男人boo

如果一對夾嘅couples 可以你一齊滿足架

試想吓....有無d熱熱地呢

• 但系如果男人好快射嘅

女人又好慘wo

by bbbaby -

所以前戲咪要做多d, 等女人happy d,

到時男人快射仲好, 早d收工..haha

• 文度王,

唔轉喇, 唔轉喇

我打算keep 呢條thread 一排

• doll, 女人舒服因為大部份時間都訓係度又唔洗郁, 男人除左女人為佢口交果陣會可以慳少少力之外, 大部份既舒服都要用勞力換取返黎, 分別真係好大.

• 男人既需求比女人大 所以次程度既舒服對佢地黎講已經好足夠

女人性同愛難於分開 需求亦較少 所以急色男人多過女人

• 哈哈...

咁我又有一個問題, 咁如果係女人舒服d, 點解呢道又有咁多男人要益d女人gei..

by doll518 - 01/24/07 11:34

男人大方d囉....wakakaka

• 如果一對夾嘅couples 可以你一齊滿足架

試想吓....有無d熱熱地呢

by doll518

點一齊滿足先, 滿足既定義係乜先,

如果單講"高潮", 男女都只有一種,

如果講開心, 舒服, 又有多種模式,

正如某某話, 見到女人high & wet,

男人都硬都開心, 都算係一齊滿足既

• 當然有經驗既女人緊會令男人舒服些啦,尤其係成熟既女人!

不過我可以話妳知就係男人既性快感係無乜點變!純生理講只有射精果幾秒,其如要靠心理上滿足

• 哈哈...

by doll518 - 01/24/07 11:34

呢個完全係生理問題~

男人比較易衝動...女人比較講feel~

• doll: 但痛苦的日子都比男人多.

• oll, 女人舒服因為大部份時間都訓係度又唔洗郁, 男人除左女人為佢口交果陣會可以慳少少力之外, 大部份既舒服都要用勞力換取返黎, 分別真係好大.

by login name ah-po - 01/24/07 11:37

嘩..你以為女人真係唔攰架 ..

拿, 呢個想法唔arm 架

你試吓叫你partner 將post 倒轉

當然係試...因做唔倒的

女上男下, 不過係男人打開腳, 女人扮男人咁un, 你試吓你patpat 同腰攰唔攰呀

女人真係有feel , 攰過d男人架

• doll, 女人舒服因為大部份時間都訓係度又唔洗郁, 男人除左女人為佢口交果陣會可以慳少少力之外, 大部份既舒服都要用勞力換取返黎, 分別真係好大.

by ah-po

所以我成日都覺得, 正常couples係女人

舒服過男人, 男人要享受, 唯有俾錢外賣, haha

• 女上男下, 不過係男人打開腳, 女人扮男人咁un, 你試吓你patpat 同腰攰唔攰呀

女人真係有feel , 攰過d男人架

by doll518 -

totally agree !!!

doll, 呢d就係男人同女人既分別,

男人永遠唔會明白姨媽到生仔既痛苦

• doll: 但痛苦的日子都比男人多.

by nickname 多事二打六 - 01/24/07 11:39

吓 ..why 呀???

我真係好想知boo

• 咁即係冇答案~

唔會有人又做過女人又做過男人~

• 唔會有人又做過女人又做過男人~

by 文度王 - 01/24/07 11:45

好似有d男人變性做女人架~

• 仲有樣野你地有無諗過...

男人當唔得( 起唔倒頭)果陣, 女人一定知

不過女人就算做完無高潮王多自己知

當有咁樣發生果陣, 好似男人慘過女人

因為女人至少可以自己為自己手密

男人就有壓力lu ..呵呵

• doll: 月經. + 感情受傷的回復時間

• 我試過女上男下, 女仔係上面un, 佢話佢好high, 可以control個point.

• 之前聽電台節目講過...話係女人舒服過男人

因為女人係可以"累"加....

男人就一射完...d感覺要由0開始

女人就唔會

(當然..係假設男女個skill到得..如果個男人得一分鐘貨仔...咁無野講)

另外希臘神話到有個類似的故仔(有一個神..做過男=>女=>男...其他神問佢..係男好d..定係女..佢話ml時做女舒服過男)

• 好似有d男人變性做女人架~

by 生肖屬豬 - 01/24/07 11:48

都唔會係真女人feel呀~

• 咁即係冇答案~

唔會有人又做過女人又做過男人~

by nickname 文度王 - 01/24/07 11:45

eee 係boo

女人就唔可以變條野ji

男人可以多個洞boo

男人一個人可以完全實驗倒答案boo

• doll: 月經. + 感情受傷的回復時間

by nickname 多事二打六 - 01/24/07 11:49

拿拿拿 ...之前我都講啦

其實女人月經嘅辛苦, 總比唔過男人係女朋友月經所受氣嘅辛苦

感情受傷的回復時間 ...吓.......家陣我估男女人平等lu woo

你估男人唔傷咩, 不過要面唔認ji ma

• 我試過女上男下, 女仔係上面un, 佢話佢好high, 可以control個point.

by michael - 01/24/07 11:49

係law 係law ...咁咪一隸男人訓係道........

• 拿拿拿 ...之前我都講啦

其實女人月經嘅辛苦, 總比唔過男人係女朋友月經所受氣嘅辛苦

感情受傷的回復時間 ...吓.......家陣我估男女人平等lu woo

你估男人唔傷咩, 不過要面唔認ji ma

by doll518 - 01/24/07 11:53

估唔到doll係咁識諗....

• 不過如果係一個好靚不過又生手 <==我簡呢種

• eee 係boo

女人就唔可以變條野ji

男人可以多個洞boo

男人一個人可以完全實驗倒答案boo

by doll518 - 01/24/07 11:50

可以解答到既係~

打飛機隻手舒服家條野舒服~

答案:條野

你個假設性問題係唔會有答案

只可以話果日邊個high d咪邊個舒服d

冇一定既答案~

• 估唔到doll係咁識諗....

by nickname 生肖屬豬 - 01/24/07 11:55

呆呆教架

• 咁我咪好好彩. 一路以黎. 女朋友都無o係月經的時候比氣我受.

• 只可以話果日邊個high d咪邊個舒服d

冇一定既答案~

by 文度王 - 01/24/07 11:56

agree...

就算係同一對couple,都會唔同架...

• 你個假設性問題係唔會有答案

只可以話果日邊個high d咪邊個舒服d

冇一定既答案~

by nickname 文度王 - 01/24/07 11:56

咁好喇..

改問題, 你估你自己同女人上床, 個女人舒服d, 一或你舒服d 呢??

by michael - 01/24/07 11:49

係law 係law ...咁咪一隸男人訓係道........

呢個動作要識un既女人先可以令男人舒服, 唔識un 好x 易整段條jj

• 不過如果係一個好靚不過又生手 <==我簡呢種

by 人 - 01/24/07 11:55

如果淨係講enjoy sex...我會揀個熟手既~

• 呢個動作要識un既女人先可以令男人舒服, 唔識un 好x 易整段條jj

by login name ah-po - 01/24/07 11:58

哈哈哈 ...

仲有呀...下次你試吓個女人坐係你上面, 之後你引佢笑呀 ........包你"呀)))" 一聲

• 咁好喇..

改問題, 你估你自己同女人上床, 個女人舒服d, 一或你舒服d 呢??

by doll518 - 01/24/07 11:57

個女人係邊個先...?

夏蕙姨?....wakakaka

都係哥句...只可以話果日邊個high d咪邊個舒服d...冇一定既答案~

Log in to reply