好的脫毛方法

• 我一路都有脫毛嘅習慣,由中一開始脫,到而家都7年
    skin就開始因為脫毛出現好多問題..
    underarm剃得多起左好多粒粒,好似雞皮咁
    手腳都有毛髮倒生問題
    腳生左好多粒粒,甩皮,一剃毛就又痛又紅
    搞到我都好灰~"~
    各位sis有無其他脫毛方法分享?
    毛髮對女仔真係好困擾,有好ge方法希望大家會拎出黎shar

• 做laser, 一了百了

• 我都覺得不如做laser啦~

你敢樣都唔係辦法~

如果你想脫就試下永久果D~

• 而且果D人專業好多~

起碼佢會幫你解決你既問題~

好過自己整~

整親手尾長就麻煩呀!

• 前排有朋友介紹我去隋棠代言果間試做一次laser脫毛..

免費試做左一次underarm,去在7-8成.到而家都未有毛毛生返出黎

而且underarm白左,粒粒無左好多,好開心。

• kangzi98 replied at 2010-06-30 3:56 pm

-----------------------------------------------------------------

前排有朋友介紹我去隋棠代言果間試做一次laser脫毛..

免費試做左一次underarm,去在7-8成.到而家都未有毛毛生返出黎

=================================================================

間美容院係邊度,我都好想試下。

• Jacinda replied at 2010-06-30 3:57 pm

-----------------------------------------------------------------

kangzi98 replied at 2010-06-30 3:56 pm

前排有朋友介紹我去隋棠代言果間試做一次laser脫毛..

=================================================================

間美容院係邊度,我都好想試下。

我俾佢地網址你上去睇下HTTP://LE-RIVOLI.COM

• 剛剛係另一個論壇睇完~

聽講第一次做既時候會痛D...

但係之後就會冇咩事..

• 然後永久左就會冇曬煩惱~

但係果位SIS話會花好多$~

你自己考慮清楚~

• 做laser, + 做cps

cps 可以幫你去到腋下既黑, 粒粒, 真係幾好嫁

想知多d有關dermes 的資料, 歡迎e-mail 至

[email protected]

or msn 傾: [email protected]

• 我做過彩光,但覺得做得唔咪太好,但都IMPROVE 左好多囉。 

• mrsshi replied at 2010-07-01 6:04 pm

我做過彩光,但覺得做得唔咪太好,但都IMPROVE 左好多囉。 

彩光即係點呀?

同laser有咩分別呀?

• 點解你覺得唔係禁好既?

價錢貴唔貴呀!?

• mamamary replied at 2010-07-01 3:44 pm

剛剛係另一個論壇睇完~

但係之後就會冇咩事..

原來做一次係會痛架~

我仲以為全程都冇痛感= =

• mamamary replied at 2010-07-01 3:44 pm

剛剛係另一個論壇睇完~

但係之後就會冇咩事..

原來做第一次係會痛架~

我仲以為全程都冇痛感= =

• mrsshi replied at 2010-07-01 6:04 pm

我做過彩光,但覺得做得唔咪太好,但都IMPROVE 左好多囉。 

彩光我都有聽過~

不過效果好唔好就真係唔知呀!!

如果一次唔得,都可以慢慢黎~

Log in to reply