第一次帶con,有咩好揀?

• 暑假想轉下帶con..我有散光同埋對眼成日好鬼gip..想問呢有咩con介紹下?

• 我覺得你呢個情況不如買1盒one day果d試下先

岩岩最好就係試下先..用長戴果d唔岩就會好浪費..又唔衛生

牌子方面呢,我自己就用開博士倫..都用左幾年架啦

都無咩問題,同埋佢而家出左保濕高清line 可能仲岩你

• 係呀...

我開始帶果陣時都係one day...

覺得好就繼續買呢個啦~

始終係隻眼~

要好好保護!

• 我之前有個同學佢上網BID CON= =

$35帶成年~

點知佢自己隻眼紅曬...

平野冇好野呀!!

• 你去果D眼鏡鋪同佢地講話你想買XXX,

如果你係第一次,佢會教埋你點帶架~

所以放心啦^^

• 我係用博士倫...

我都用左好多年~

都覺得幾好敢...

• 我都想用果隻保濕高清line...

我諗隻眼應該冇禁辛苦架!

• 我都用過高清個個,幾好架,易帶又易除

佢都應該岩你呢個case,而家博士倫做緊試帶

不如登記整對試下,又唔使錢

• Bellarina replied at 2010-07-02 3:21 am

-----------------------------------------------------------------

我都用過高清個個,幾好架,易帶又易除

=================================================================

我想問下幾多$一個月呀?

我想轉下...

眼既感覺有冇咩唔同..

• 佢呢個試帶係做幾耐呀?

我想走去睇下...

唔該..

• 博士倫真係好嗎?

感覺上我自己中意one day多D..

• mamamary replied at 2010-07-02 8:46 am

-----------------------------------------------------------------

Bellarina replied at 2010-07-02 3:21 am

=================================================================

我想轉下...

眼既感覺有冇咩唔同..

用左感覺特別濕潤,唔會帶得太耐就dry或者眼累

同埋睇野都特別有層次,尤其係夜晚

不過最緊要都係用完覺得舒服

• Bellarina replied at 2010-07-02 6:04 pm

mamamary replied at 2010-07-02 8:46 am

Bellarina replied at 2010-07-02 3:21 am

我想轉下...

眼既感覺有冇咩唔同..

用左感覺特別濕潤,唔會帶得太耐就dry或者眼累

同埋睇野都特別有層次,尤其係夜晚

不過最緊要都係用完覺得舒服

係呀~我覺得係唔好太乾~

唔係對眼會好辛苦架~

多謝曬你~等我都諗下先~

• 佢有冇話一定要買個plan敢架?

即係1個月~半年~全年敢!?

Log in to reply