減肥品試食經驗

• 大家有無食減肥食品架? 我同朋友為左減肥,試食過好多種!
    試過(1)無tim 加的burn脂飲品,係得o既,但係飲完之后我個肚食完就柯,個肥又唔舒肥! (2) 朋友試緊隻食卡路里菌,一唔食就肥番, (3) 我又試過amway的減肥樂+代餐,都減到架,但係好貴,同埋要日日食,所以好累! E家試緊liposinol 的束肥丸,唔知得唔得!

• 呢D野唔好食咁多AR。。。

• ZOSE replied at 2010-06-14 3:02 pm

-----------------------------------------------------------------

呢D野唔好食咁多AR。。。

=================================================================

我覺得致肥原因會係坐係度成日忍唔住食零食,唸緊試下d有飽肚感的減肥野.有無介紹?

• myth_fille replied at 2010-06-15 3:35 pm

-----------------------------------------------------------------

ZOSE replied at 2010-06-14 3:02 pm

=================================================================

我覺得致肥原因會係坐係度成日忍唔住食零食,唸緊試下d有飽肚感的減肥野.有無介紹?

我食左一隻減肥食品幾日,有飽肚感,慢慢食好快有飽o既感覺,都食少左野,無咁為食!

• omnnlee replied at 2010-06-16 9:26 pm

myth_fille replied at 2010-06-15 3:35 pm

ZOSE replied at 2010-06-14 3:02 pm

我食左一隻減肥食品幾日,有飽肚感,慢慢食好快有飽o既感覺,都食少左野,無咁為食!

好多減肥食品食左之后都會有飽肚感架喎, 你講緊邊隻先? 有無副作用架?

• 朋友介紹左隻叫做lipoxxxx 的, 佢個盒上面有咩clinically proven, 是醫學認定的體重控制有效品! 所以心思思想買來試下!

• 就算係Clinical proven, 都會有副作用...

不如食香口膠同紫菜好過...可以止口痕...

• 有時間減肥我都唔想食用禁多藥~

我自己一食,就好易生蒼!

所以都係從食物上戒下口呀!!

• 我食緊bekunis,雖然唔係消脂,不過我覺得清下腸胃都幾好,當清哂入面d垃圾,個人感覺都健康d同輕d咁law..

• 清腸胃既意思係唔係會成日都痾架?

我之前在另一個forum話佢參加左個plan,佢比果隻藥成日食完都會痾!

• 因為我本身唔係日日都有得去咁而家會日日都去同順暢law

呢d算唔算成日痾?

我本身唔算好肥但係個肚好勁....而家就冇咁漲同slim d咁law~~

不過我覺得呢d清腸胃既野一定有"瀉"既成份ga la但係睇下多唔多law藥既野都好夾人緣ge,大家身體受既野唔同,就會有唔同既效果?

anyway~祝你成功~!

• 原來係敢呀!!!

其實我係好肥,日日都可以去到便便,所以我諗如果係敢食,會唔會好辛苦!

我就係驚成效唔大!

或者個個人都唔同吧~THX^^

• 好多都試過,通常都係得好少效果

• roundabout,

你試過邊D呀?

邊D效果好少呀?

會唔會個個人都唔同?

• To:omnnlee, 我朋友都介紹我食lipoxxxx, 我試緊, 腸道暢通左=)

To:yeetung, 我未試過bekunis但係好同意你所講, 藥好睇人的身體,我一年前試過飲一隻'零tim ka' 的消脂飲料, 係好快減到見效果,但我攪到胃出血,到e家我個胃都唔係咁好, e家都反彈番變番做肥妹了! 最近開始減肥,食緊lipoxxxx, 身體無事,好似你話咁,真係都睇身體受唔受得^^

Log in to reply