有冇人屌過 lazyyoyo 呢隻臭西

• 我玩過... 但真係好臭囉!

• 為何玩抹黑?

• BADBOY 你都玩過?

• ANYWAY, 我都係有品少少..

只係想提醒D BRO 小心....

• how much u pay?

how poor is she?

• 呢條女又咩事呀?

• Akimon

你上過?

• 唉也

做咩咁講人呀?

• 今晚好多thread都系趙完唱,呢度d'男人咁無品,咪等佢地食自己lor!

• 反而我好想知呢個女仔有咩唔好姐

• 各位BRO可唔可以略講詳情?

• 我都好想知道呀

講來聽聽

• kathy replied at 2010-06-08 12:45 am

反而我好想知呢個女仔有咩唔好姐

..........................

希望你唔會有比人唱或者話你臭.......果一日啦.

• 我玩得小必d既

我係想知道點解佢地會咁開post

放心我唔係 lazyyoyo 個朋友

• 各師兄

如果呢道唔方便

add我msn講

[email protected]

• eric

如果佢地話左俾你知後你可唔可以add我 ?或者我add你 ?

• 我都想知wor !!!!!!

• 又多一單.........

• old school 兄

你上過未呀

• push

• 再玩洛去.自尋死路.

• DarkRed replied at 2010-06-08 1:24 am

-----------------------------------------------------------------

再玩洛去.自尋死路.

=================================================================

你係指邊個先

• 肺話,我指你唔起?你地甘LIKE玩開多幾個呢D POST 咯

等SHE SEX版變做死城,你地咪係屋企打飛機LOW 或者攪下基

• shxt

人有知情權架

講真點解d仔要咁出post先

你覺得一定係仔衰哂 ?

唔俾條女有野衰架

• 痴衰就要出POST架拿?

甘為咩平時大家講到自己甘醒?

仲有 唔係理會點解D仔甘出POST,

係問題 做咩要出POST講.

你地既岩同錯 邊個知?仲有.呢DPOST 只係人身攻擊,

人地衰D咩呢?就算衰與唔衰,係SEX版出呢種POST 對你地有利?

• eric replied at 2010-06-08 1:10 am

-----------------------------------------------------------------

old school 兄

你上過未呀

=================================================================

eric, 我冇. 我只係見過佢嘅thread. 再加上另外又有一個完唱嘅post.

• eric replied at 2010-06-08 1:33 am

shxt

人有知情權架

講真點解d仔要咁出post先

你覺得一定係仔衰哂 ?

唔俾條女有野衰架

有無野都好,唔like咪直接同人講囉!

無謂登哂d野出黎搞寸哂個party丫

• DarkRed replied at 2010-06-08 1:37 am

痴衰就要出POST架拿?

甘為咩平時大家講到自己甘醒?

仲有 唔係理會點解D仔甘出POST,

係問題 做咩要出POST講.

你地既岩同錯 邊個知?仲有.呢DPOST 只係人身攻擊,

人地衰D咩呢?就算衰與唔衰,係SEX版出呢種POST 對你地有利?

有利?

如果佢有病

你又想唔想知呀

如果係天仙局你又要唔要知呀

• eric 你真係癲到入哂血

你怕死唔好上SHE玩呀MA

我相信人地 開條POST 講某人有愛滋,

依然大把人上黎,天仙局...<<---呢3個字好土...

笑死我...就係因為你呢3個字,我唸同你無野可以溝通到 同討論到

或者 根本未算討論.

• 咩天仙局呢?個無品版主咪講左囉**隻臭西

我玩過... 但真係好臭囉!

咁你都仲要問,唔識字??

• DarkRed replied at 2010-06-08 1:46 am

eric 你真係癲到入哂血

你怕死唔好上SHE玩呀MA

我相信人地 開條POST 講某人有愛滋,

依然大把人上黎,天仙局...<<---呢3個字好土...

笑死我...就係因為你呢3個字,我唸同你無野可以溝通到 同討論到

或者 根本未算討論.

除左你所講既"好土"之外

你仲有冇其他論點呀

你都冇任何論點來否定我

你唔係以為你咁樣就叫:我唔同你一般見識呀?

似乎我同緊個文盲講緊野

• 係係 我唔識野,你最威,所以我訓了

我可能比較土佬,唔夠你潮 同IN.

你慢慢~

• DarkRed replied at 2010-06-08 1:52 am

係係 我唔識野,你最威,所以我訓了

我可能比較土佬,唔夠你潮 同IN.

你慢慢~

亞師兄

唔夠人講咪坦白d囉

唔好用d 咩 "潮" 咩 "in' 既字眼

令人覺得你好細路架

仲話上來搵女

• D人咁ON 9 9

吾同佢傾SEX...又話我‘‘‘D男人真係__人渣..

哈哈哈哈

• 我既POST係 ONLY CHAT...咁又吾得

• lazyoyo replied at 2010-06-08 1:59 am

D人咁ON 9 9

吾同佢傾SEX...又話我‘‘‘D男人真係__人渣..

哈哈哈哈

其實發生左咩事姐

• 唔好咁話佢喇

人地女仔來架.........

• 有某D人ADD我又問我TRADE...又問我SEX

我就話ONLY CHAT NOTALK SEX...又話我串又咁又咁...

由頭到尾...我就話NOSEX。。咁叫串...你地平下理

• Pussyfxxke

你話我臭。。你聞過....HAHA

我從未見過she..D人

成熟D....咁大個人...哈

• 講左話信你

• 食屎版既男,大多好天真架

你話明淨傾偈,佢地初初話無問題,照入黎傾

但以為傾多幾句,你就會同佢出街,然後上床

到傾左幾句你都唔肯出街同佢有性,佢就覺得自己蝕底左

於是就開線鬧你詆毀你,話你呢樣話你果樣

如果你真係同佢有性,佢都係有可能開線唱你呢樣衰果樣臭

佢以為以佢咁既人材,陪左你傾左幾句偈

就好應該有個靚模咁既質素女仔同佢上床

無就真係委屈左佢架

佢地,真係真係好天真架,返番去媽媽身邊飲奶罷啦~

• @^@" replied at 2010-06-08 3:06 am

食屎版既男,大多好天真架

你話明淨傾偈,佢地初初話無問題,照入黎傾

但以為傾多幾句,你就會同佢出街,然後上床

到傾左幾句你都唔肯出街同佢有性,佢就覺得自己蝕底左

於是就開線鬧你詆毀你,話你呢樣話你果樣

如果你真係同佢有性,佢都係有可能開線唱你呢樣衰果樣臭

佢以為以佢咁既人材,陪左你傾左幾句偈

就好應該有個靚模咁既質素女仔同佢上床

無就真係委屈左佢架

佢地,真係真係好天真架,返番去媽媽身邊飲奶罷啦~

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

都講得幾中!!

• hi lazyoyo,

我都有add到你, 不過無見過你online.

• 唔知點解d人上網搵一夜情... 一夜情在酒吧的

• This lady use a lot of " rough" language to say hello.

I believe she is a School Drop Out, Unemployed and No Direction for the time being.

She really needs Help... Any Doctor is around ?

• lazyoyo replied at 2010-06-08 2:12 am

Pussyfxxke

你話我臭。。你聞過....HAHA

我從未見過she..D人

成熟D....咁大個人...哈

你失憶呀? 未見過SHE D 人...

樓主都算係咁.. 冇講你D哀野出黎....佢都係想其他BRO 小心者...你自己講既..我諗都係part of it..如果唔係點會咁簡單人地就唱你丫.... 你一定對人做過D 咩先咁啦...

• 咁耐都未見過 lazyyoyo Online 過

唔好向度bullshxt

• John replied at 2010-06-08 10:15 am

This lady use a lot of " rough" language to say hello.

I believe she is a School Drop Out, Unemployed and No Direction for the time being.

She really needs Help... Any Doctor is around ?

hahaha.... Same feeling here...

anyway, I added her yesterday and didn't talk to her much, but she keep saying that she knows me and talk to me for long time.. 仲要話我扮野囉.....我真係R哂頭..

版主一定有D緊差既經歷

• 又係你個傻仔KEN

你見過我MA??

我對人做過乜???

成熟D....

有乜咪樓主講.....樓主即係你‘‘哈哈哈

• on99 replied at 2010-06-08 10:30 am

咁耐都未見過 lazyyoyo Online 過

唔好向度bullshxt

Maybe she block u... I have few chat with her yesterday

Log in to reply