請問大家在大阪有沒有agnes b,anna sui同sofina的專門店?

• i want to know too.. coz i will go to 大阪 asap

• HEY, sure 有啦'' 我上年去完ar'' !!

大阪好玩&d野平過東京ga'' !!!

• sofina

1.ガィよ (Sogo) 心斎橋本店 大阪府大阪市中央区心斎橋1-8-3

2. 大阪高島屋 大阪府大阪市中央区難波5-1-5

3. 大丸心斎橋店 大阪府大阪市中央区心斎橋筋1-7-1

Anna Sui

ANNA SUI Boutique 心斎橋 大阪市中央区西心斎橋1-6-14 жЧヱЗЪЧk1F

Agnes B

1. Enfant Shinsaibashi-Sogo 大阪市中央区心斎橋筋1-8-3 ガィよ心斎橋本店9F

2. 梅田的百貨公司都有counter

3.Shinsaibashi-Daimaru 大阪市中央区心斎橋筋1-6-4

4.VOYAGE Osaka-Takashimaya 大阪市中央区難波5-1-5 高島屋大阪店 本館2F

• Agnes B & Anna Sui 平香港多少?

• wwo thank alot . Ying :so detail .

how about head proter ,,

• jess, agnes 約7-8折,至於anna sui 手袋約8-9折左右。

Head Porter

大阪府大阪市浪速区難波中2-10-70なんば

パークス4F

TEL:06-6636-8730

定休日:不定休

営業時間:AM11:00∼PM9:00

• HI YING,

你咁厲害既?你成日去大阪架?

唔好意思呀, 咁請問你知唔知在大阪有沒有shu uemura的專門店?

• ivykwan76,

SHU UEMURA

1. 大阪髙島屋 髙島屋大阪店本館2F

【定休日】不定休

【営業時間】10:00∼20:00

2. 大丸梅田 大丸梅田店2F

【定休日】不定休

【営業時間】10:00∼20:00

水・木・金・土∼21:00

3. 大丸心斎橋 大丸心斎橋店本館1F

【定休日】不定休

【営業時間】10:00∼20:30

4. うめだ阪急 阪急百貨店大阪・うめだ本店1F

【定休日】不定休

【営業時間】10:00∼20:00 水・木・金・土∼21:00

• 我記得anna sui唔止89折, 我買個細既皮手袋都係18000yen, 大約1200港紙, 比香港平好多喎! 仲要唔係特價買, anges b如果1及7月買, 四五百蚊有一個喇, 梗係唔好係hk買啦! 機琊�都係返到, 最多去三日買完返hk

Log in to reply