呢度有冇中學男教師???

• 想問吓你哋會唔會對D學生有feel??? or 甚至幻想??

• 我唔係,,,但我覺得有,,而家連d校長都咁出位囉

• 呢度係咪冇老師o家?

• 點先可以知佢對我有冇興趣??

• 你係女學生?

• I was 佢嘅女學生~
    <br>不過而家仲有keep in touch!

• vic,
    <br>
    <br>why do you leave your MSN here?

• k replied @ 2009-10-04 10:14 pm
    <br>
    <br>I was 佢嘅女學生~
    <br>不過而家仲有keep in touch!
    <br>==========
    <br>你已經畢左業?
    <br>gum點解唔返去搵佢?
    <br>好多男教師唔敢亂來
    <br>都係因為怕會比人告會坐監

• i am a PE teacher
    <br>i will have feel with my student.
    <br>but i will avoid to have anything other than teacher and student , with my student!!!

• Yes I'm

• I have been in love with one of my students but it was
    <br>years ago.

• k, u are his student of secondary school?
    <br>Then how old are u n are u still keeping
    <br>contact with him?

• 其實我都有同佢kee心in touch....
    <br>以前係耐唔耐touch.
    <br>不過一路都冇諗過呢D嘢...
    <br>直至最近我好似幾有feel....
    <br>
    <br>記得以前我仲係佢學生, 我比ex hurt得好西利,
    <br>當佢知我仲o係ex屋企, 佢講過:如果我係miss, 我一定o黎拉你走!
    <br>另外, 佢早幾年買咗屋, 當我去佢屋企參觀時, 我問佢:我係咪第時可以上嚟訓??
    <br>佢當時都話「係」(不過佢得一張double bed)....
    <br>
    <br>咁究竟佢對我有冇feel?? 定係係咁易答我就算?

• k replied @ 2009-10-04 10:28 pm
    <br>
    <br>其實我都有同佢kee心in touch....
    <br>以前係耐唔耐touch.
    <br>不過一路都冇諗過呢D嘢...
    <br>直至最近我好似幾有feel....
    <br>
    <br>記得以前我仲係佢學生, 我比ex hurt得好西利,
    <br>當佢知我仲o係ex屋企, 佢講過:如果我係miss, 我一定o黎拉你走!
    <br>另外, 佢早幾年買咗屋, 當我去佢屋企參觀時, 我問佢:我係咪第時可以上嚟訓??
    <br>佢當時都話「係」(不過佢得一張double bed)....
    <br>
    <br>咁究竟佢對我有冇feel?? 定係係咁易答我就算?
    <br>呢個唔知wor
    <br>同埋你只係想同佢上床玩下、拍下散拖定係點?
    <br>男教師都可以騙女學生感情ga

• hi teachers!
    <br>
    <br>peteacher,
    <br>你係咪都係擔心比人complain??
    <br>
    <br>new,
    <br>咁即係你哋有拍過拖??
    <br>last咗幾耐?
    <br>我呢個阿sir大我好似8/9年咁上下啦~

• 好難判斷!妳想知道男教師會點諗?
    <br>我以前係好自然咁開始,大家有感覺同
    <br>默契。

• k, 我地有拍過拖!

• 呢個唔知wor
    <br>同埋你只係想同佢上床玩下、拍下散拖定係點?
    <br>男教師都可以騙女學生感情ga
    <br>
    <br>======================
    <br>我都唔sure, 不過如果上床only我都唔介意, 因為我合我同佢嘅愛情觀有好大出入~
    <br>佢應該唔會呃我啦, 因為我哋已經算朋友 rather than 師生~

• new,
    <br>
    <br>咁係咪after her graduation??
    <br>

• 我以前係中學老師~
    <br>我自己絕對唔會對自己d學生有非份之想~~~
    <br>始終呢樣野係好禁忌會令到工都無埋~~~
    <br>但如果畢左業就唔同講法喇~~~
    <br>所以~好理性咁講係唔會啦~~~
    <br>最多搞人地學校d學生啦~

• k, 咁妳而家幾大?佢教咩科?
    <br>老師人人不同,想法亦不同!
    <br>妳中五抑或中七畢業?
    <br>而家讀大學?

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 10:37 pm
    <br>
    <br>我以前係中學老師~
    <br>我自己絕對唔會對自己d學生有非份之想~~~
    <br>始終呢樣野係好禁忌會令到工都無埋~~~
    <br>但如果畢左業就唔同講法喇~~~
    <br>所以~好理性咁講係唔會啦~~~
    <br>最多搞人地學校d學生啦~
    <br>
    <br>====================
    <br>幻想都冇??

• after her graduation yes!!

• k replied @ 2009-10-04 10:34 pm
    <br>
    <br>我都唔sure, 不過如果上床only我都唔介意, 因為我合我同佢嘅愛情觀有好大出入~
    <br>佢應該唔會呃我啦, 因為我哋已經算朋友 rather than 師生~
    <br>你唔mind就無問題la
    <br>對男教師來講
    <br>有個女學生like佢應該係有好多幻想的
    <br>
    <br>gum你而家打算點?
    <br>追佢?

• k
    <br>
    <br>幻想~真係無乜~
    <br>反而對d miss會有~~~
    <br>因為我以前學校d miss都幾後生同ok架~~~

• New replied @ 2009-10-04 10:38 pm
    <br>
    <br>k, 咁妳而家幾大?佢教咩科?
    <br>老師人人不同,想法亦不同!
    <br>妳中五抑或中七畢業?
    <br>而家讀大學?
    <br>
    <br>=================
    <br>我老啦, 大學都gra埋....
    <br>佢教理科科目嘅, 我就讀文...
    <br>
    <br>因為我嚟緊想上佢屋企過夜, 諗緊攪唔攪佢好(我呢個學生好衰呀呵^^)

• In fact I will have fantasies on some gal's students.
    <br>Really!!

• k
    <br>
    <br>我覺得畢左業就ok啦~~
    <br>

• k replied @ 2009-10-04 10:43 pm
    <br>
    <br>我老啦, 大學都gra埋....
    <br>佢教理科科目嘅, 我就讀文...
    <br>
    <br>因為我嚟緊想上佢屋企過夜, 諗緊攪唔攪佢好(我呢個學生好衰呀呵^^)
    <br>=======
    <br>gum耐ge事la都
    <br>上去攪佢!
    <br>哈

• stealeater replied @ 2009-10-04 10:41 pm
    <br>
    <br>你唔mind就無問題la
    <br>對男教師來講
    <br>有個女學生like佢應該係有好多幻想的
    <br>
    <br>gum你而家打算點?
    <br>追佢?
    <br>============
    <br>
    <br>我諗我唔會追佢, 可能直接攪佢!!
    <br>只不過驚scare佢, 連朋友都冇埋, 所以上嚟睇吓有冇人點醒我^^

• k, 係丫妳好淫!
    <br>
    <br>呵呵!^^
    <br>
    <br>Add msn:[email protected]
    <br>
    <br>我醒番妳兩招

• 唔知呢~~
    <br>可能我個人比較理性~~
    <br>份工同女我會先諗左份工先~
    <br>可能就係因為咁連幻想都盡量唔比自己去做~都會抑制住~~~
    <br>

• 我呢兩個weeks都成日幻想同佢攪嘢呀!!
    <br>中毒啦~~

• hi, i am sex skill teacher wanna try my big jj n good skill make u high n happy in cam ad me [email protected]

• k
    <br>
    <br>點會無啦啦突然想呢?隔左咁耐~~~

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 10:48 pm
    <br>
    <br>唔知呢~~
    <br>可能我個人比較理性~~
    <br>份工同女我會先諗左份工先~
    <br>可能就係因為咁連幻想都盡量唔比自己去做~都會抑制住~~~
    <br>============
    <br>咁你都啱o丫~~
    <br>講真緊係份工緊要!

• k replied @ 2009-10-04 10:48 pm
    <br>
    <br>我呢兩個weeks都成日幻想同佢攪嘢呀!!
    <br>中毒啦~~
    <br>=====
    <br>gum點解你又gum想同佢攪?
    <br>
    <br>不過如果我係你個阿sir
    <br>gum耐之前ge女學生
    <br>我可能又唔會特別覺得誘惑左
    <br>除非你著住校服搵我
    <br>哈

• K, add me!
    <br>
    <br>我以前個件都係讀大學我至同佢
    <br>
    <br>開始同攪嘢!哈哈!
    <br>
    <br>我開定msn等妳!

• New replied @ 2009-10-04 10:47 pm
    <br>
    <br>k, 係丫妳好淫!
    <br>
    <br>呵呵!^^
    <br>
    <br>Add msn:[email protected]
    <br>
    <br>我醒番妳兩招
    <br>
    <br>=============
    <br>i don't waste time on MSN, let's talk here!

• k
    <br>
    <br>既然你同佢加下都唔係師生關係喇~~~
    <br>我覺得問題不大~~~
    <br>你想咪打探下啦~~~
    <br>試下佢虛實~~~
    <br>如果ok咪玩下~唔ok咪由佢啦~
    <br>no gain~no loss~

• 即管去馬!不過唔好期望太大!

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 10:50 pm
    <br>
    <br>k
    <br>
    <br>點會無啦啦突然想呢?隔左咁耐~~~
    <br>
    <br>
    <br>stealeater replied @ 2009-10-04 10:51 pm
    <br>
    <br>gum點解你又gum想同佢攪?
    <br>
    <br>不過如果我係你個阿sir
    <br>gum耐之前ge女學生
    <br>我可能又唔會特別覺得誘惑左
    <br>除非你著住校服搵我
    <br>哈
    <br>
    <br>=================
    <br>
    <br>因為我本身like事業型, 咁佢而家都好事業...
    <br>而以前佢有gf多, 所以我冇乜奢想,
    <br>不過佢而家有空檔嘛, so.....

• k replied @ 2009-10-04 11:11 pm
    <br>
    <br>=========
    <br>gum你上去時帶埋校服lor
    <br>可以勾起浪漫ge回憶
    <br>亦可以勾起佢ge獸性
    <br>ha

• k
    <br>
    <br>哈哈~事業型~
    <br>做老師從未諗過用事業型可以黎形容~~~
    <br>有心咪不妨試試~~~
    <br>好易姐~約佢去飲酒~扮醉返唔到屋企跟手上佢屋企訓~
    <br>咪上到去引下佢啦
    ~
    <br>佢ok ge佢自然會搞你~~~
    <br>佢唔ok就繼續扮醉起身扮乜都唔記得啦~~~
    <br>大家好落台~~~

• stealeater replied @ 2009-10-04 11:15 pm
    <br>
    <br>k replied @ 2009-10-04 11:11 pm
    <br>
    <br>=========
    <br>gum你上去時帶埋校服lor
    <br>可以勾起浪漫ge回憶
    <br>亦可以勾起佢ge獸性
    <br>ha
    <br>
    <br>=======
    <br>哈哈, 好似拍4仔咁喎~~

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 11:17 pm
    <br>
    <br>k
    <br>
    <br>哈哈~事業型~
    <br>做老師從未諗過用事業型可以黎形容~~~
    <br>有心咪不妨試試~~~
    <br>好易姐~約佢去飲酒~扮醉返唔到屋企跟手上佢屋企訓~
    <br>咪上到去引下佢啦
    ~
    <br>佢ok ge佢自然會搞你~~~
    <br>佢唔ok就繼續扮醉起身扮乜都唔記得啦~~~
    <br>大家好落台~~~
    <br>
    <br>=============
    <br>嘩, 你好OK喎, 等我研究吓先~
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>其實老師都可以事業型o家, 可能你都係呢!

• k
    <br>
    <br>唔~我自己絕對唔會用事業型黎形容自己~
    <br>同埋我估我吸引人o個方面唔係屬於事業型~~~

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 11:41 pm
    <br>
    <br>k
    <br>
    <br>唔~我自己絕對唔會用事業型黎形容自己~
    <br>同埋我估我吸引人o個方面唔係屬於事業型~~~
    <br>
    <br>=======
    <br>咁係咪你靚仔??

• it's bed time!
    <br>8 all!

Log in to reply