呢度有冇中學男教師???

• 想問吓你哋會唔會對D學生有feel??? or 甚至幻想??

• 我唔係,,,但我覺得有,,而家連d校長都咁出位囉

• 呢度係咪冇老師o家?

• 點先可以知佢對我有冇興趣??

• 你係女學生?

• I was 佢嘅女學生~

不過而家仲有keep in touch!

• vic,

why do you leave your MSN here?

• k replied @ 2009-10-04 10:14 pm

I was 佢嘅女學生~

不過而家仲有keep in touch!

==========

你已經畢左業?

gum點解唔返去搵佢?

好多男教師唔敢亂來

都係因為怕會比人告會坐監

• i am a PE teacher

i will have feel with my student.

but i will avoid to have anything other than teacher and student , with my student!!!

• Yes I'm

• I have been in love with one of my students but it was

years ago.

• k, u are his student of secondary school?

Then how old are u n are u still keeping

contact with him?

• 其實我都有同佢kee心in touch....

以前係耐唔耐touch.

不過一路都冇諗過呢D嘢...

直至最近我好似幾有feel....

記得以前我仲係佢學生, 我比ex hurt得好西利,

當佢知我仲o係ex屋企, 佢講過:如果我係miss, 我一定o黎拉你走!

另外, 佢早幾年買咗屋, 當我去佢屋企參觀時, 我問佢:我係咪第時可以上嚟訓??

佢當時都話「係」(不過佢得一張double bed)....

咁究竟佢對我有冇feel?? 定係係咁易答我就算?

• k replied @ 2009-10-04 10:28 pm

其實我都有同佢kee心in touch....

以前係耐唔耐touch.

不過一路都冇諗過呢D嘢...

直至最近我好似幾有feel....

記得以前我仲係佢學生, 我比ex hurt得好西利,

當佢知我仲o係ex屋企, 佢講過:如果我係miss, 我一定o黎拉你走!

另外, 佢早幾年買咗屋, 當我去佢屋企參觀時, 我問佢:我係咪第時可以上嚟訓??

佢當時都話「係」(不過佢得一張double bed)....

咁究竟佢對我有冇feel?? 定係係咁易答我就算?

==========

呢個唔知wor

同埋你只係想同佢上床玩下、拍下散拖定係點?

男教師都可以騙女學生感情ga

• hi teachers!

peteacher,

你係咪都係擔心比人complain??

new,

咁即係你哋有拍過拖??

last咗幾耐?

我呢個阿sir大我好似8/9年咁上下啦~

• 好難判斷!妳想知道男教師會點諗?

我以前係好自然咁開始,大家有感覺同

默契。

• k, 我地有拍過拖!

• 呢個唔知wor

同埋你只係想同佢上床玩下、拍下散拖定係點?

男教師都可以騙女學生感情ga

======================

我都唔sure, 不過如果上床only我都唔介意, 因為我合我同佢嘅愛情觀有好大出入~

佢應該唔會呃我啦, 因為我哋已經算朋友 rather than 師生~

• new,

咁係咪after her graduation??

• 我以前係中學老師~

我自己絕對唔會對自己d學生有非份之想~~~

始終呢樣野係好禁忌會令到工都無埋~~~

但如果畢左業就唔同講法喇~~~

所以~好理性咁講係唔會啦~~~

最多搞人地學校d學生啦~

• k, 咁妳而家幾大?佢教咩科?

老師人人不同,想法亦不同!

妳中五抑或中七畢業?

而家讀大學?

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 10:37 pm

我以前係中學老師~

我自己絕對唔會對自己d學生有非份之想~~~

始終呢樣野係好禁忌會令到工都無埋~~~

但如果畢左業就唔同講法喇~~~

所以~好理性咁講係唔會啦~~~

最多搞人地學校d學生啦~

====================

幻想都冇??

• after her graduation yes!!

• k replied @ 2009-10-04 10:34 pm

我都唔sure, 不過如果上床only我都唔介意, 因為我合我同佢嘅愛情觀有好大出入~

佢應該唔會呃我啦, 因為我哋已經算朋友 rather than 師生~

==========

你唔mind就無問題la

對男教師來講

有個女學生like佢應該係有好多幻想的

gum你而家打算點?

追佢?

• k

幻想~真係無乜~

反而對d miss會有~~~

因為我以前學校d miss都幾後生同ok架~~~

• New replied @ 2009-10-04 10:38 pm

k, 咁妳而家幾大?佢教咩科?

老師人人不同,想法亦不同!

妳中五抑或中七畢業?

而家讀大學?

=================

我老啦, 大學都gra埋....

佢教理科科目嘅, 我就讀文...

因為我嚟緊想上佢屋企過夜, 諗緊攪唔攪佢好(我呢個學生好衰呀呵^^)

• In fact I will have fantasies on some gal's students.

Really!!

• k

我覺得畢左業就ok啦~~

• k replied @ 2009-10-04 10:43 pm

我老啦, 大學都gra埋....

佢教理科科目嘅, 我就讀文...

因為我嚟緊想上佢屋企過夜, 諗緊攪唔攪佢好(我呢個學生好衰呀呵^^)

=======

gum耐ge事la都

上去攪佢!

• stealeater replied @ 2009-10-04 10:41 pm

你唔mind就無問題la

對男教師來講

有個女學生like佢應該係有好多幻想的

gum你而家打算點?

追佢?

============

我諗我唔會追佢, 可能直接攪佢!!

只不過驚scare佢, 連朋友都冇埋, 所以上嚟睇吓有冇人點醒我^^

• k, 係丫妳好淫!

呵呵!^^

Add msn:[email protected]

我醒番妳兩招

• 唔知呢~~

可能我個人比較理性~~

份工同女我會先諗左份工先~

可能就係因為咁連幻想都盡量唔比自己去做~都會抑制住~~~

• 我呢兩個weeks都成日幻想同佢攪嘢呀!!

中毒啦~~

• hi, i am sex skill teacher wanna try my big jj n good skill make u high n happy in cam ad me [email protected]

• k

點會無啦啦突然想呢?隔左咁耐~~~

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 10:48 pm

唔知呢~~

可能我個人比較理性~~

份工同女我會先諗左份工先~

可能就係因為咁連幻想都盡量唔比自己去做~都會抑制住~~~

============

咁你都啱o丫~~

講真緊係份工緊要!

• k replied @ 2009-10-04 10:48 pm

我呢兩個weeks都成日幻想同佢攪嘢呀!!

中毒啦~~

=====

gum點解你又gum想同佢攪?

不過如果我係你個阿sir

gum耐之前ge女學生

我可能又唔會特別覺得誘惑左

除非你著住校服搵我

• K, add me!

我以前個件都係讀大學我至同佢

開始同攪嘢!哈哈!

我開定msn等妳!

• New replied @ 2009-10-04 10:47 pm

k, 係丫妳好淫!

呵呵!^^

Add msn:[email protected]

我醒番妳兩招

=============

i don't waste time on MSN, let's talk here!

• k

既然你同佢加下都唔係師生關係喇~~~

我覺得問題不大~~~

你想咪打探下啦~~~

試下佢虛實~~~

如果ok咪玩下~唔ok咪由佢啦~

no gain~no loss~

• 即管去馬!不過唔好期望太大!

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 10:50 pm

k

點會無啦啦突然想呢?隔左咁耐~~~

stealeater replied @ 2009-10-04 10:51 pm

gum點解你又gum想同佢攪?

不過如果我係你個阿sir

gum耐之前ge女學生

我可能又唔會特別覺得誘惑左

除非你著住校服搵我

=================

因為我本身like事業型, 咁佢而家都好事業...

而以前佢有gf多, 所以我冇乜奢想,

不過佢而家有空檔嘛, so.....

• k replied @ 2009-10-04 11:11 pm

=========

gum你上去時帶埋校服lor

可以勾起浪漫ge回憶

亦可以勾起佢ge獸性

ha

• k

哈哈~事業型~

做老師從未諗過用事業型可以黎形容~~~

有心咪不妨試試~~~

好易姐~約佢去飲酒~扮醉返唔到屋企跟手上佢屋企訓~

咪上到去引下佢啦
    ~

佢ok ge佢自然會搞你~~~

佢唔ok就繼續扮醉起身扮乜都唔記得啦~~~

大家好落台~~~

• stealeater replied @ 2009-10-04 11:15 pm

k replied @ 2009-10-04 11:11 pm

=========

gum你上去時帶埋校服lor

可以勾起浪漫ge回憶

亦可以勾起佢ge獸性

ha

=======

哈哈, 好似拍4仔咁喎~~

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 11:17 pm

k

哈哈~事業型~

做老師從未諗過用事業型可以黎形容~~~

有心咪不妨試試~~~

好易姐~約佢去飲酒~扮醉返唔到屋企跟手上佢屋企訓~

咪上到去引下佢啦
    ~

佢ok ge佢自然會搞你~~~

佢唔ok就繼續扮醉起身扮乜都唔記得啦~~~

大家好落台~~~

=============

嘩, 你好OK喎, 等我研究吓先~

其實老師都可以事業型o家, 可能你都係呢!

• k

唔~我自己絕對唔會用事業型黎形容自己~

同埋我估我吸引人o個方面唔係屬於事業型~~~

• 前中學老師 replied @ 2009-10-04 11:41 pm

k

唔~我自己絕對唔會用事業型黎形容自己~

同埋我估我吸引人o個方面唔係屬於事業型~~~

=======

咁係咪你靚仔??

• it's bed time!

8 all!

Log in to reply